Головна Новини Суспільство робота і кар'єра Іспанець роками не ходив на роботу і отримував зарплату: як його викрили
commentss НОВИНИ Всі новини

Іспанець роками не ходив на роботу і отримував зарплату: як його викрили

В Іспанії оштрафували на 27 тис. євро чоловіка, який шість років не ходив на роботу.

30 липня 2024, 14:14 comments1421
Поділіться публікацією:
Автор:
avatar

Slava Kot

Хоакін Гарсія з Іспанії впродовж шести років не ходив на роботу та отримував річну зарплату у розмірі 37 тис. євро. Курйозний випадок з 69-річним чоловіком змогли виявити лише тоді, коли керівництво виписало йому премію за 20 років служби.

Іспанець роками не ходив на роботу і отримував зарплату: як його викрили

Чоловік в Іспанії не ходив на роботу 6 років та отримував зарплату. Фото з відкритих джерел

Хоакін Гарсія після переведення на посаду за наглядом за станцією очищення стічних вод виявив, що там немає реальної роботи, перестав ходити в офіс, але не відмовився від зарплати. Так тривало щонайменше шість років, поки заступник мера Кадіса Хорхе Блас вирішив виписати йому премію за 20 років роботи. Блас зателефонував Гарсії та запитав, як його справи на роботі. Під час розмови чиновник зрозумів, що Гарсія нічого не може сказати про свою роботу за останні місяці. 

Іспанський суд оштрафував Хоакіна Гарсію на 27 тис. євро через тривалу відсутність на роботі. Крім того, виявилось, що сталось бюрократичне непорозуміння – у компанії стічних вод вважали, що його контролює місцева влада, і навпаки.

У суді 69-річний чоловік заявив, що його намагались залякати на роботі та перевели на посаду, де нічого не потрібно робити. Гарсія вирішив про це не повідомляти, адже боявся звільнення, а через свій вік вважав, що не зможе знайти нову роботу.

Раніше портал "Коментарі" повідомляв, як змінилися зарплати українців за період великої війни.

Також "Коментарі" писали про середні заробітні плати по всьому світу у 2024 році. Більшість високих зарплат у країнах Заходу, зокрема у США, Канаді, Швейцарії та інших. Найменші зарплати у країнах Латинської Америки — близько 15 тис. доларів річних.



Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.

Новини