Головна Новини Суспільство Кримінал Де сьогодні живе Янукович: чи може Україна дістатись до нього
commentss НОВИНИ Всі новини

Де сьогодні живе Янукович: чи може Україна дістатись до нього

Де перебуває сьогодні колишній президент України Віктор Янукович та чому Інтерпол не оголошує у розшук зрадника країни.

3 грудня 2023, 15:15 comments1016
Автор:
avatar

Slava Kot

Поділіться публікацією:

Колишній президент України Віктор Янукович, який втік з України майже 10 років тому проживає у власному будинку поблизу Москви. Про це повідомляє портал "Коментарі" з посиланням на інтерв’ю прокурора у справі Майдану Івана Бабенка для видання "Укрінформ".

Де сьогодні живе Янукович: чи може Україна дістатись до нього

Колишній президент України Віктор Янукович переховується в Росії. Фото з відкритих джерел

Іван Бабенко розповів, що колишній президент Віктор Янукович після втечі з України у лютому 2014 року опинився у Росії. За словами прокурора Янукович купив елітний приватний будинок поблизу Москви.

"Янукович після своєї втечі у лютому 2014 року поселився в Росії. Отримав там тимчасовий притулок і проживає в мікрорайоні "Рубльовка" – у селі Барвиха в елітному будинку, який купив приблизно за 50 млн доларів", — повідомив Бабенко.

Прокурор розповів, що в Росії також опинились і інші поплічники Януковича, зокрема колишній очільник МВС Віталій Захарченко, колишній прем’єр-міністр Микола Азаров, колишній генеральний прокурор Віктор Пшонка та інші.

Попри відоме місце проживання зрадника України Віктора Януковича Іван Бабенко розповів, що Інтерпол не може оголосити його у розшук на прохання України. Прокурор пояснює, що у 2017 році Комісія з контролю файлів заявила, що кримінальні провадження проти Януковича мають "політичні мотиви". Однак, Бабенко зазначив, що Янукович та його оточення не ризикують виїжджати з Росії, крім можливих візитів до Білорусі.

Нагадаємо, що правоохоронці після втечі Віктора Януковича з України у 2014 році відкрили проти нього 10 кримінальних справ, а суд Києва визнав колишнього президента винним у державній зраді та заочно засуди в до 13 років.

Раніше портал "Коментарі" повідомляв, скільки нардепів поточного скликання потрапили до "Реєстру Зрадників".

Також "Коментарі" писали, що суд у Львові ухвалив вирок Іллі Киві. Скільки років в'язниці дали колишньому нардепу та зраднику країни.



Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення

Поділіться своєю думкою!


Новини