Головна Новини Суспільство мистецтво і культура Як пройде Євробачення 2021 (Відео)
commentss НОВИНИ Всі новини

Як пройде Євробачення 2021 (Відео)

Стало відомо яким буде Євробачення 2021 та чи зможуть глядачі потрапити на конкурс

30 квітня 2021, 10:50
Поділіться публікацією:

Стало відомо, як цьогоріч пройде наймасштабніший співочий конкурс "Євробачення". Про це повідомляється в сюжеті ТСН.

Як пройде Євробачення 2021 (Відео)

Євробачення 2021 - як пройде співочий конкурс цьогоріч. Фото: dcdn.lt

Того року захід довелося скасувати через пандемію у світі. Проте у 2021 організатори добре потрудилися аби "Євробачення-2021" пройшло у звичному форматі.

Під час концерту будуть дотримуватися заходів безпеки. Заплановано, що концертна зала у Роттердамі буде заповнена на одну п'яту. Так відвідати концерт зможуть майже 3,5 тисячі глядачів.

Квитки зможуть отримати тільки ті люди, які купували їх на "Євробачення-2020". Глядачам обов'язково потрібно мати негативний результат тесту на коронавірус, зроблений не раніше, ніж за добу. Після концерту глядачі зобов'язані пройти повторне тестування впродовж п'яти наступних днів після заходу.

Нагадаємо, що наймасштабніший співочий конкурс цього року відбудеться в Роттердамі в травні. Півфінали пройдуть 18 і 20 травня, а фінал – 22 травня.

Україну буде представляти гурт Go_A з піснею "Шум".

Раніше повідомлялося, що українка виграла конкурс "Місіс Всесвіт". Українська модель Вікторія Любухіна посіла перше місце, обігнавши учасниць з Австрії та Росії. Через пандемію коронавірусу в цьому році конкурс проходив без розмаху, без дефіле і виступів красунь з усього світу, а в онлайн-режимі. Переможницю вибирали за допомогою глядацького голосування, за Вікторію віддали свій голос понад 60 тисяч осіб. Детальніше про українку-переможницю читайте в нашому матеріалі.

Також сайт "Коментарі" розповідав, що Ілон Маск оголосив конкурс на технологію уловлювання вуглецю. Переможцю Ілон Маск пообіцяв заплатити 100 мільйонів доларів. Про це читайте в нашому матеріалі.



Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення


Новини