Головна Новини Суспільство події Українка посіла перше місце у конкурсі «Місіс Всесвіт» (ФОТО)
commentss НОВИНИ Всі новини

Українка посіла перше місце у конкурсі «Місіс Всесвіт» (ФОТО)

За українку проголосували понад 60 тисяч разів

15 січня 2021, 10:20 comments2911
Поділіться публікацією:

Українська модель Вікторія Любухіна посіла перше місце в конкурсі "Місіс Всесвіт-2020", обігнавши учасниць з Австрії та Росії.

Українка посіла перше місце у конкурсі «Місіс Всесвіт» (ФОТО)

хто переміг на конкурсі "Місіс Всесвіт-2020" (фото з відкритих джерел)

Відомо, що через пандемію коронавірусу в цьому році конкурс проходив без розмаху, без дефіле і виступів красунь з усього світу, а в онлайн-режимі. Переможницю вибирали за допомогою глядацького голосування, за Вікторію віддали свій голос понад 60 тисяч осіб.

Згідно з умовами, до конкурсу допускаються дівчата віком від 25 до 55 років, у яких є чоловік і діти. Також взяти участь в "Місіс Всесвіт" можуть успішні жінки з досвідом роботи в благодійних організаціях або соціальних проектах.

Таким чином, українська красуня Вікторія Любухіна стала першою віце-місіс Всесвіт-2020 року, друге місце зайняла дівчина з Австрії (Юлія Ігнатченко), а третє — учасниця з Росії (Яніна Ремезова).

Відомо, що Вікторія вже давно займається моделінгом і працює в США, вона регулярно з'являється на обкладинках таких модних видань, як Vogue, Cosmopolitan, GQ, Playboy і багатьох інших. Також красуня багато років займається благодійністю.

Українка зізналася, що дуже спокійно поставилася до своєї участі в цьому конкурсі, але через кілька тижнів люди почали активно за неї голосувати й вона швидко вибилася в фіналістки. Вікторія розповіла, що за цей час отримала дуже багато дзвінків і повідомлень зі словами підтримки.

Українка посіла перше місце у конкурсі «Місіс Всесвіт» (ФОТО) - фото 2
Українка посіла перше місце у конкурсі «Місіс Всесвіт» (ФОТО) - фото 3
Українка посіла перше місце у конкурсі «Місіс Всесвіт» (ФОТО) - фото 4
Українка посіла перше місце у конкурсі «Місіс Всесвіт» (ФОТО) - фото 5


Раніше видання "Коментарі" повідомляло, що у 2020 році переможницею конкурсу "Міс Україна Всесвіт" стала 27-річна киянка Єлизавета Ястремська. Дівчині передали титул без конкурсу за те, що вона добре себе проявила і гідна того, щоб представляти нашу країну на світовому конкурсі.



Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення

sexx

15 січня 2021, 11:03

хочeшь тpаxнyть краcивую дeвкy?! Oдинoкие и Замyжниe oчень xoтят ceкca, здесь дают в пoпy и бeрyт в pот, без дeнeг и обязательств, все aнoнимнo и беcплaтнo, можешь убeдиться cам ----- http://srt.vg/club


Новини