Головна Новини Суспільство події «Міс Україна Всесвіт 2020»: як виглядає переможниця
commentss НОВИНИ Всі новини

«Міс Україна Всесвіт 2020»: як виглядає переможниця

Організатори конкурсу пояснили свій вибір переможниці

8 грудня 2020, 13:15 comments1321
Поділіться публікацією:

Цього року через карантинні обмеження, пов'язані з пандемією коронавірусу, в Україні скасували конкурс краси "Міс Україна Всесвіт 2020", але ім'я переможниці все ж назвали. Нею стала 27-річна мешканка Києва Єлизавета Ястремська.

«Міс Україна Всесвіт 2020»: як виглядає переможниця

Міс Україна Всесвіт 2020 (фото з відкритих джерел)

Дівчині передали титул без проведення конкурсу. Директор національного конкурсу краси "Міс Україна Всесвіт" Анна Філімонова пояснила, що Єлизавета протягом 2020 року, який виявився дуже непростим, добре себе зарекомендувала. Вона завоювала Grand Prix — головну нагороду на конкурсі краси "Queen of Eurasia 2019", а також відкрила бренд одягу, під яким випускає купальники та вечірні сукні.

На сайті конкурсу відзначається, що нова "Міс Україна Всесвіт" активно займається своїм розвитком, вона любить спорт, подорожі медитацію, а також володіє декількома іноземними мовами.

Відомо, що дівчина закінчила Київський університет ім. В. Гетьмана за спеціальністю "Управління персоналом і маркетинг". Єлизавета вже встигла попрацювати моделлю, на її рахунку співпраця з багатьма відомими журналами.

У наступному року дівчина представлятиме нашу країну на найбільшому світовому конкурсі краси "Міс Всесвіт 2020".

Сама Єлизавета зазначила, що з дитячих років мріяла стати володаркою цього титулу і кілька разів намагалася його завоювати, але минулого року вона отримала друге місце. А ось 2020 рік таки приніс їй перемогу.

«Міс Україна Всесвіт 2020»: як виглядає переможниця - фото 2
«Міс Україна Всесвіт 2020»: як виглядає переможниця - фото 3

Раніше видання "Коментарі" повідомляло, що у 2019 році переможницею "Міс Україна Всесвіт 2020" стала Анастасія Суботів. Вона вже передала корону своїй наступниці.



Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення

Поділіться своєю думкою!


Новини