Головна Новини Суспільство мистецтво і культура В Україні запустили онлайн театр: скільки коштує підписка
commentss НОВИНИ Всі новини

В Україні запустили онлайн театр: скільки коштує підписка

Чеський стрімінговий сервіс DRAMOX запустив онлайн-театр в Україні

21 лютого 2022, 17:31
Поділіться публікацією:

В Україні розпочав роботу онлайн театр. Його запустив стрімінговий сервіс DRAMOX з Чехії. Платформа працює за системою передплати і пропонує вистави 18 українських театрів та 15 світових. Про це повідомляє видання Ain.ua, передає портал "Коментарі".

В Україні запустили онлайн театр: скільки коштує підписка

Онлайн театр. Фото з відкритих джерел

Дивитись вистави українських та світових театрів без обмежень можна, сплативши вартість підписки. Вона на сьогодні становить 299 гривень у місяць, або 2990 грн на рік. Перші два місяці усі гроші компанія передаватиме театрам, а надалі її ділитимуть навпіл.

Нині платформа пропонує перегляд записів вистав не лише академічних театрів, але і сучасних. Зокрема, на Dramox можна побачити спектаклі від "Львівської Національної опери", "Театру ім. Лесі Українки", "Театру 360 градусів", театрів "ДАХ", "Золоті ворота", "Прекрасні квіти", "Актор" та інших. Що стосується світових театрів, то нині українцям доступні вистави з українськими субтитрами від "Англійського національного балету", "Норвезького національного балету", "Королівської опери Версаля".

"Я дуже радий, що ми можемо запропонувати глядачам найкраще з українського театру та підтримати українську культуру", — сказав Радім Горак, один із засновників платформи.

Записи підписникам будуть доступні у якості HD та 4K у спеціальних додатках.

Раніше "Коментарі" писали про те, що знаменита картина Ман Рея Le Violon d'Ingres готова увійти до історії як найдорожча фотографія, що колись була продана на аукціоні. Очікується, що оригінальний шедевр, який широко вважається найвідомішою роботою Ман Рея, коштуватиме від 5 до 7 мільйонів доларів. Це найвища оцінка  за одну фотографію в історії аукціону.

Читайте також: Кібератаки можливі знову: в Держслужбі спецзв'язку назвали дати



Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення

Поділіться своєю думкою!


Новини