Головна Новини Суспільство мистецтво і культура У МОЗ назвали причину смерті військовослужбовиці, вакцинованої від коронавірусу
commentss НОВИНИ Всі новини

У МОЗ назвали причину смерті військовослужбовиці, вакцинованої від коронавірусу

Жінка померла через проблеми із серцем

24 березня 2021, 13:09 comments1101
Поділіться публікацією:

Нові подробиці загибелі військовослужбовиці з Одеської області, яка вакцинувалася проти коронавірусу. Представники українського МОЗ оприлюднили реальну причину смерті.

У МОЗ назвали причину смерті військовослужбовиці, вакцинованої від коронавірусу

Вакцинована військова на Одещині загинула через проблеми із серцем. Фото із відкритих джерел

Як стало відомо після судової медекспертизи, жінка загинула через гостру серцево-судинної недостатності. Крім цього військовослужбовиця страждала на атеросклеротичний кардіосклероз, що також могло вплинути на самопочуття і подальший летальний результат.

"Коментарі" вже повідомляли, що старший солдат Інна Н. загинула у вівторок, 23 березня, впавши на вулиці замертво. За кілька днів до цього військову вакцинували проти коронавірусу. Інцидент стався в смт Чорноморське Одеської області.

Військовослужбовиця збиралася вирушити до зони проведення Операції Об'єднаних Сил, тому і отримала необхідний препарат після коронавірусу. Разом із нею свою дозу вакцини з одного флакону отримали ще дев'ять її товаришів по службі. Всі вони почувають себе задовільно, скарг на здоров'я не надходило.

У МОЗ закликають людей ретельно перевіряти інформацію і не поширювати фейкових повідомлень про те, що смерть військової була пов'язана з вакцинацією від коронавірусу. Як повідомляють представники Міністерства, станом на 19 березня у світі використано вже понад 397 мільйонів доз препаратів проти COVID-19. У Всесвітній організації охорони здоров'я не зафіксовано жодного випадку смерті, який був би пов'язаний безпосередньо з вакцинацією.

Також у МОЗ додали, що вакцина направлена на боротьбу виключно з коронавірусом. Тому вона не може вплинути на прогресуючий розвиток інших хвороб або захистити від смерті з інших причин.

У випадку з одеською військовослужбовицею все ще проводиться додаткове медичне розслідування, працює регіональна група оперативного реагування на несприятливі ті події після імунізації (НСПІ).

Раніше "Коментарі" розповідали, що нардеп від "Слуги народу" запропонував звільняти медиків, які відмовляються від вакцинації проти коронавірусу.

Також на порталі вдасться дізнатися, чим загрожує використання російської вакцини "Спутник V".



Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення

Поділіться своєю думкою!

Николай

25 березня 2021, 14:07

Слуги Зеленые большевики! В Армии с таким диагнозами не служат! Вы б просто посоветовали медикам написать шла слюной подавилась от счастья что бесплатно получила прививку. Оно б более правдиво б выглядело. А той нардеп от Слуги большевиков против чего получил прививку, что предложил увольнять медиков? Может они перепутали та не то ему вкололи, что его стали посещеть такие мысли. Мабудь так! Ну большевики уже б молчали ,а то народ подумает что вы все привиты не теми прививками.

Егор

25 березня 2021, 09:59

Как знать,что реально произошло..Но то,что отводят подозрение от поголовных прививок-это очевидно..

Сергей

24 березня 2021, 15:15

С такими серьёзными болезнями у нас служат в армии ?


Новини