Головна Новини Суспільство події В Одеській області померла вакцинована військова
commentss НОВИНИ Всі новини

В Одеській області померла вакцинована військова

Поки невідомо, чи пов'язана смерть жінки з вакцинацією від коронавируса

24 березня 2021, 00:31
Поділіться публікацією:

В Одеській області в позаслужбовий час і поза військовою частиною раптово втратила свідомість військовослужбовець за контрактом, а медики не змогли її реанімувати. Жінка страждала на гіпертонію, а днями їй ввели вакцину від COVID-19. Про це повідомило командування Медичних сил ЗСУ.

В Одеській області померла вакцинована військова

Вакцинація - фото з відкритих джерел

Відзначається, що найближчим часом її повинні були залучити до виконання службово-бойових завдань в районі проведення ООС, тому 21 березня з дотриманням всіх алгоритмів отримала щеплення від COVID-19. Відзначається, що щеплення зробила досвідчена мобільна бригада з імунізації від Департаменту охорони здоров'я Одеської ОДА.

За словами начальника медичної служби військової частини, де вона проходила службу, станом на ранок 23.03 скарг на стан здоров'я жінка не висловлювала. З анамнезу вона страждала на гіпертонію.

Сьогодні вона раптово втратила свідомість, після чого їй негайно викликали швидку допомогу. Прибувши на місце події, військові і цивільні медики провели реанімаційні заходи, але вони не увінчалися успіхом.

Поки невідомо, чи пов'язана смерть жінки з вакцинацією від коронавірусу.

Нагадаємо, міністр охорони здоров'я Максим Степанов повідомив, що станом на 23 березня на території країни виявлено 11 476 нових випадків зараження COVID-19. Зокрема, коронавірус зафіксували у 606 дітей та 357 медичних працівників. Повідомляється, що найбільша кількість випадків інфікування в Одеській (1 122), місті Київ (1 050), Львівській (995), Харківській (843) та Київській (727) областях. За даними глави МОЗ, за минулу добу зафіксовано 333 випадки смерті від наслідків Коронавірусні захворювання. Це найбільша кількість летальних випадків з початку пандемії в країні.



Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення

Поділіться своєю думкою!

Сташинский

24 березня 2021, 07:46

Пэршый пишов.

Влад

24 березня 2021, 01:07

Усі військові та працівники МВС та служб надзвичайного стану мають в обов'язковому порядку проходити проби на АНЕСТЕТИКИ, та оприділення групи крові та (РЕЗУСУ), які є ключовими при ВАКЦИНАЦІЇ та застосуванні інших медичних препаратів, а особливо УКОЛІВ котрі можуть містити у своєму складі елементи препаратів, котрі можуть негативно впливати на організм, кров, серце, печінку та інші органи людини, що може призвести до летального випадку та смерті особи...!!!


Новини