Головна Новини Суспільство мистецтво і культура Скандальний капелюх переїхав на нове місце: з'явилися фото
commentss НОВИНИ Всі новини

Скандальний капелюх переїхав на нове місце: з'явилися фото

Майбутні студенти бакалаврату повинні прийти під капелюх, щоб він допоміг їм вибрати спеціальність

13 січня 2021, 19:05
Поділіться публікацією:

Чарівний капелюх, який недовго прикрашав головну ялинку країни, знову переїхав на нове місце. Так, стало відомо, що його перевезли до будівлі Київської школи економіки, яка знаходиться на вулиці Миколи Шпака, 3 в Києві. Про це розповів екс-міністр розвитку економіки, торгівлі і сільського господарства України Тимофій Милованов, розмістивши відповідний пост на своїй сторінці в соціальних мережах.

Скандальний капелюх переїхав на нове місце: з'явилися фото

Ялинка Київ 2021. Фото: APnews

"Всі майбутні студенти бакалаврату повинні прийти під капелюх. І капелюх визначить майбутню спеціальність. Або вони стануть політиками — президентами, стануть вченими — нобелівськими лауреатами, або ІТ-бізнесменами, які створять новий гугл або біткойн", — йдеться в публікації.

Також "Коментарі" писали, на головній ялинці країни змінили верхівку, яку висміяли в соцмережах. Цього року головну ялинку країни вирішили прикрасити вельми креативним аксесуаром — чаклунським капелюхом. Як тільки люди побачили, як це буде виглядати в остаточному підсумку, вони тут же почали протестувати проти такого дивного дизайнерського рішення. Громадськість таки змогла домогтися свого — капелюх з ялинки зняли. А натомість встановили величезну зірку.
Раніше видання "Коментарі" повідомляло, на Софійську площу в Києві повернули "чарівний капелюх". Капелюх, який спочатку повинен був стати прикрасою верхівки головної ялинки країни, знову з'явився на Софійській площі в столиці. Тільки тепер — це окремий самостійний елемент новорічної прикраси площі. Про те, що капелюх повернувся, повідомила директор Департаменту культури КМДА Діана Попова на своїй сторінці в Facebook.



Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення

Поділіться своєю думкою!


Новини