Головна Новини Суспільство мистецтво і культура СБУ виявила зрадника в лавах ЗСУ: на кого працював
commentss НОВИНИ Всі новини

СБУ виявила зрадника в лавах ЗСУ: на кого працював

Шпигун був готовий вчиняти диверсії проти українських солдатів

11 червня 2021, 14:55
Поділіться публікацією:

10 червня контррозвідники Служби безпеки України (СБУ) викрили та затримали військовослужбовця ЗСУ, який був завербований так званим "міністерством державної безпеки ДНР". Про це повідомляє пресслужба СБУ.

СБУ виявила зрадника в лавах ЗСУ: на кого працював

Затримання зрадника - фото: СБУ

Правоохоронці встановили, що за завданням кураторів зловмисник збирав і передавав інформацію про місця дислокації, сили й засоби однієї з аеромобільних бригад ЗСУ, що бере участь у проведенні ООС.

Окрім цього агент ворожої спецслужби заявляв про готовність до проведення активних диверсійних актів проти українських військових. З цією метою чоловік накопичував зброю та засоби ураження, які було виявлено та вилучено під час проведення санкціонованих обшуків.

Наразі зловмиснику повідомлено про підозру у створенні терористичної групи чи терористичної організації та тривають невідкладні слідчі дії.

Нагадаємо, раніше "Коментарі" повідомляли, що в Україні затримали зухвалого агента ОРДЛО, який примудрився проникнути всередину Збройних Сил України. Подробиці — в нашому матеріалі.

Додамо, що нещодавно співробітники Служби безпеки України викрили колишнього чиновника Ради національної безпеки і оборони, який був завербований іноземною спецслужбою. Підозрюваний збирав, систематизував і здійснював аналітику даних, що стосуються сфери економіки, внутрішньополітичної обстановки, міжнародних відносин, а також стратегічної співпраці України з ЄС, РФ і Китаєм.

Також на Луганщині затримали чоловіка, якого вважають агентом Федеральної служби безпеки Російської Федерації. За інформацією слідства, підозрюваний, який виявився громадянином України, намагався здійснити теракт у Сєверодонецьку Луганської області.



Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення

Поділіться своєю думкою!


Новини