Головна Новини Суспільство мистецтво і культура Ні газу, ні води, ні мобільного зв'язку: Луганська область залишилася без усіх комунікацій – Гайдай
commentss НОВИНИ Всі новини

Ні газу, ні води, ні мобільного зв'язку: Луганська область залишилася без усіх комунікацій – Гайдай

У населених пунктах Луганщини немає води, ні світла, ні газу.

11 травня 2022, 09:19
Поділіться публікацією:

Через бойові дії Луганська область залишилася без комунікацій. Зокрема, навіть у підконтрольних Україні населених пунктах немає світла, води, газу та мобільного зв'язку.

Ні газу, ні води, ні мобільного зв'язку: Луганська область залишилася без усіх комунікацій – Гайдай

Про це у своєму Telegram-каналі заявив голова Луганської обласної військової адміністрації (ОВА) Сергій Гайдай.

"Луганщина живе взагалі без комунікацій. У вільних населених пунктах немає світла, води, газу та мобільного зв'язку",  написав глава ОВ.

За словами Гайдая, російські війська продовжують обстрілювати одну із найважливіших для Луганщини автомагістралей – трасу Лисичанськ – Бахмут.

Окрім цього, як зазначив голова ОВА, продовжуються бої навколо Попасної та Білогорівки.

"Наші захисники продовжують полювати на росіян, які перейшли на наш берег – зачистка продовжується. Досі точаться бої у Рубіжному та Воєводівці, але наша оборона стабільна", – повідомив Гайдай.

Він підкреслив, що евакуація мирних жителів з регіону досі неможлива, а гуманітарну допомогу для тих, хто залишився, а це понад 40 тисяч жителів, місцева влада сподівається спробувати завезти лише через кілька днів.

"Ризувати ми не можемо. Як тільки наші захисники відкинуть рашистів від дороги на відстань, з якої ті не зможуть топити по "дорозі життя", евакуація відновиться", — резюмував голова ОВД.

Раніше Гайдай повідомляв, що в Луганській області в районі Білогорівки та Рубіжного йшли запеклі бої . На тій ділянці фронту, за словами голови ОВ, українські військові намагаються не допустити окупантів взяти під контроль трасу на Бахмут.

Нагадаємо, 3 травня російські окупанти з артилерії обстріляли селище міського типу Врубівку, розташоване у Попаснянському районі Луганської області. Як заявив Сергій Гайдай, людей врятували традиції відвідувати цвинтар після Пасхи: місцеві жителі пішли на могили родичів, щоб відвідати їх, коли ворог підступно відкрив вогонь.

Внаслідок обстрілу було зруйновано два житлові будинки. За попередніми даними, жертв серед населення немає.


 



Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення

Поділіться своєю думкою!


Новини