Головна Новини Суспільство мистецтво і культура Названа найкраща радіостанція року: підсумки опитування порталу «Коментарі»
commentss НОВИНИ Всі новини

Названа найкраща радіостанція року: підсумки опитування порталу «Коментарі»

Читачі порталу «Коментарі» визначили ТОП-20 кращих радіостанцій в Україні

19 січня 2021, 10:35 comments2161
Поділіться публікацією:

Українці назвали найкращою радіостанцією 2020 року "Хіт FM". Про це свідчать результати опитування "Краща радіостанція року", яке провів портал "Коментарі" і рейтингова платформа "Ratings.comments.ua", що є на сьогодні головним рейтинговим ресурсом, відображаючи думку суспільства у статистичному вигляді. Голосування за улюблену радіостанцію тривало з 9 по 18 січня 2021 року.

Названа найкраща радіостанція року: підсумки опитування порталу «Коментарі»

Колаж: Д. Романюк/Comments.ua

За підсумками опитування "Коментарів" з результатом 21,74% першу позицію рейтингу займає радіостанція "Хіт FM" — одна з найбільших радіомереж України, що належить холдингу "ТАВР Медіа". Радіостанція щодня радує слухачів популярними новинками найрізноманітніших жанрів.

Друге місце у радіостанції "Рокс", за яку проголосувало 16,77% респондентів. Цією українською мережевою музично-інформаційною радіостанцією також володіє "ТАВР Медіа". В ефірі в основному звучать англомовні композиції зарубіжних виконавців.

"Бронзу" отримала радіостанція "Люкс FM" з результатом 8,9%. В ефірі цієї музичної радіостанції, власником якої є ПрАТ "ТРК Люкс", крім музичних блоків звучать новини, хіт-паради, ігрові та розважальні програми.

Також в топ-10 радіостанцій з результатом від 6% до 3% потрапили "Русское Радио", "Kiss FM", "Країна FM", "Шансон", "Мелодія FM", "П'ятниця", а "NRJ Україна" і "Lounge FM" розділили десяту позицію, набравши однакову кількість голосів.

Менш як 3% голосів отримали "Авторадіо Україна", "Просто Радіо", "Перець FM", "Джем ФМ", "Наше Радіо", "Ретро FM", "DJ FM", "Nostalgie", "Power FM".

Відзначимо, що проголосувати можна було тільки за одну радіостанцію.

Названа найкраща радіостанція року: підсумки опитування порталу «Коментарі» - фото 2

Як раніше повідомлялося, читачі порталу "Коментарі" визначили ТОП-20 кращих банків в Україні.



Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення

Поділіться своєю думкою!


Новини