Головна Новини Суспільство мистецтво і культура Яку радіостанцію українці вважають найкращою: нове опитування «Коментарів»
commentss НОВИНИ Всі новини

Яку радіостанцію українці вважають найкращою: нове опитування «Коментарів»

Кожен бажаючий зможе віддати голос за улюблену радіостанцію

8 січня 2021, 09:00
Поділіться публікацією:

Портал "Коментарі" сумісно з рейтинговою платформою "Ratings.comments.ua", яка на сьогодні є головним рейтинговим ресурсом, що відображає думку суспільства в статистичному вигляді, запускає нове опитування серед українців "Краща радіостанція року". Голосування за улюблену радіостанцію почнеться завтра, 9 січня, і триватиме до 18 січня 2021 року.

Яку радіостанцію українці вважають найкращою: нове опитування «Коментарів»

Колаж: Д. Романюк/Comments.ua

На сьогодні за увагу українських радіослухачів в основному борються такі найбільші радіохолдинги, як "ТАВР Медіа", "UMH group", "Business Radio Group", які охоплюють найпопулярніші радіостанції країни.

Інтернет-видання "Коментарі" запускає власний рейтинг Топ-20 найкращих українських радіостанцій. У цьому рейтингу кожен бажаючий зможе віддати свій голос за улюблену радіостанцію. Серед них представлені Радіо "Хіт FM", "Країна FM", "Шансон", "Люкс FM", "Наше Радіо","Джем ФМ", "Авторадіо Україна" та інші популярні радіостанції.

Проголосувати можна лише за одну радіостанцію, яка як ніяка інша, радує вас найпопулярнішими хітами, розважальним контентом, а також дарує гарний настрій,  та море позитивних емоцій. Портал "Коментарі" звертає увагу, що змінити вибір радіостанції в опитуванні не можна.

За підсумками опитування буде складено рейтинг 20 кращих, на думку читачів інтернет-видання, радіостанцій.

Встигніть проголосувати в опитуванні "Краща радіостанція року" і віддати перевагу своєму улюбленому радіо.

Як повідомлялося раніше, читачі "Коментарів" визначили ТОП-20 найкращих банків України, а також назвали найбільш клієнтоорієнтований з-поміж них.



Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення

Поділіться своєю думкою!


Новини