Головна Новини Суспільство мистецтво і культура Чи продовжить ХАМАС бомбардування Ізраїлю: офіційна позиція палестинців
commentss НОВИНИ Всі новини

Чи продовжить ХАМАС бомбардування Ізраїлю: офіційна позиція палестинців

Сторонам не вдалося досягти перемир'я

19 травня 2021, 13:04 comments1167
Поділіться публікацією:

Палестинський ісламський рух ХАМАС, який тримає під контролем Сектор Гази, повідомив що не збирається вступати в мирні переговори з ізраїльською стороною. Про це у своєму Твіттері написав один із лідерів партії Іззат ар-Рашек. 

Чи продовжить ХАМАС бомбардування Ізраїлю: офіційна позиція палестинців

Бійці ХАМАС - фото: ТАСС

У своєму повідомленні він заявив, що ХАМАС не хоче миру з Ізраїлем та продовжить обстрілювати територію країни.

Також ізраїльські ЗМІ повідомляють, що палестинські радикали завдали нових ракетних ударів, якими планували обстріляти місцеві бази ВПС. Проте командування збройних сил не підтвердило влучання по жодній зі своїх повітряних частин.

Нагадаємо, що Українське міністерство закордонних справ розробляє план евакуації наших співвітчизників із сектору Газа.

Додамо, що загострення палестино-ізраїльського конфлікту триває. Кандидат політичних наук, викладач Інституту міжнародних відносин КНУ імені Тараса Шевченка Олександр Мішин зазначає, що терористи із Сектора Гази випустили понад тисячу ракет по ізраїльських містах. Це, за його словами, призводить до зниження ефективності роботи тактичної системи ПРО "Залізний купол" через інтенсивність і масованість ракетних обстрілів.

Наразі уряд Ізраїлю готовий скасувати економічну допомогу жителям Палестини у разі продовження ракетних обстрілів із території Сектора Гази.

Також міжнародні авіакомпанії тимчасово призупинили польоти своїх літаків до Ізраїлю у зв'язку з активною ескалацією конфлікту в країні.

"Коментарі" звернулися до експертів, щоб зрозуміти, які висновки з того, що відбувається, важливо зробити Україні й чи вплине цей конфлікт на нас.



Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення

Поділіться своєю думкою!


Новини