Головна Новини Суспільство мистецтво і культура Бенксі створив новий мурал у постраждалому війною українському місті (ФОТО)
commentss НОВИНИ Всі новини

Бенксі створив новий мурал у постраждалому війною українському місті (ФОТО)

Бенксі намалював графіті на зруйнованому будинку в українському місті, яке постраждало від російської окупації.

12 листопада 2022, 18:20
Автор:
avatar

Slava Kot

Поділіться публікацією:

Найбільш відомий графіті художник світу Бенксі приїхав в Україну та розмалював стіни зруйнованих будинків. Про це повідомляє портал "Коментарі" з посиланням на офіційну сторінку Banksy в Instagram.

Бенксі створив новий мурал у постраждалому війною українському місті (ФОТО)

Графіті Бенксі в Україні. Фото: з відкритих джерел

Бенксі створив малюнок в місті Бородянка, яке постраждало від російської окупації в перші тижні війни. Митець на малюнку зобразив дівчинку гімнастку, яка виконує стійку на руках на бетонних уламках від пошкодженого будинку. Бенксі опублікував свою роботу в Instagram пізно ввечері 12 листопада.

Переглянути графіті відомого художника можна нижче:

Окрім того, на вулицях Бородянки з’явилось ще одне зображення у стилі Бенксі, яке поки не було опубліковано в Instagram. На ньому маленька дівчинка перекидає через себе дорослого чоловіка виконуючи один з прийомів дзюдо.

Цей мурал є доволі символічним та нагадує біблійну історію Давида і Голіафа. Коли жахливий і непереможний Голіаф програв маловідомому Давиду. Так само і Україні передбачували поразку за кілька днів. Також, стінопис відсилає до улюбленого бойового мистецтва Володимира Путіна.

Переглянути не підтверджений мурал Бенксі в Бородянці можна нижче:

Бенксі створив новий мурал у постраждалому війною українському місті (ФОТО) - фото 2

Раніше портал "Коментарі" повідомляв, що український митець Андрій Сагач створив дизайн нової поштової марки для "Укрпошти", який присвятили відвоюванню Херсону.

Також "Коментарі" писали про кількість українських біженців, які залишали зруйновані будинки. Найбільше українців прийняла Польща, також відомо хто увійшов до десятки популярних країн серед українських біженців, що втікали від нападу російських військ.



Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення

Поділіться своєю думкою!


Новини