Головна Новини Суспільство події Розбійний напад в Києві. Столична поліція затримала двох зловмисників
commentss НОВИНИ Всі новини

Розбійний напад в Києві. Столична поліція затримала двох зловмисників

У потерпілого відібрали 3 000 доларів, 3 000 євро і майже 5 000 гривень

24 липня 2021, 15:07
Поділіться публікацією:

Щоб зловити злочинців в місті була введена спеціальна поліцейська операція. Про це повідомив начальник Солом'янського управління поліції Василь Зварич.

Розбійний напад в Києві. Столична поліція затримала двох зловмисників

У Києві стався розбійний напад - фото: з відкритих джерел

За інформацією правоохоронців, троє зловмисників домовилися з потерпілим про зустріч, яка повинна була відбутися в його квартирі. Коли ж до чоловіка додому приїхали ті самі "гості", вони відразу його зв'язали та стали погрожувати зброєю. Метою їхнього візиту були гроші, які вони відібрали у заявника погрожуючи пістолетом. Злочинці відняли у нього 3 000 доларів, 3 000 євро і майже 5 000 гривень. Потім вони зникли в невідомому напрямку.

Дочекавшись, поки зловмисники покинуть квартиру, потерпілий дістався до телефону і викликав поліцію. Правоохоронцям чоловік описав, як виглядали його кривдники. Далі в місті була введена спеціальна поліцейська операція. Через короткий проміжок часу правоохоронцям вдалося виявити злочинців на вулиці Малишка.

Розбійний напад в Києві. Столична поліція затримала двох зловмисників - фото 2

Нападників затримали. Ними виявилися місцеві жителі 1992 і 1994 років народження. Жоден з них раніше не був судимий. За даним фактом було розпочато кримінальне провадження. Вирішується питання про повідомлення фігурантам справи про підозру. За вчинений злочин їм загрожує покарання у вигляді позбавлення волі на строк до 12 років.

Розбійний напад в Києві. Столична поліція затримала двох зловмисників - фото 3

У пресслужбі ГУНП Київської області повідомляється, що зараз зусилля поліцейських спрямовані на встановлення третього зловмисника для притягнення його до кримінальної відповідальності.

Розбійний напад в Києві. Столична поліція затримала двох зловмисників - фото 4

Нагадаємо, раніше видання "Коментарі" повідомляло про те, що у Львові чоловік викликав поліцію для своєї дружини через її відмови займатися з ним сексом.

Також раніше повідомлялося про те, що в Одеській області зі стріляниною святкували весілля. Про те, чому поліція ввела операцію "Перехоплення", читайте в нашому матеріалі.



Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення

Поділіться своєю думкою!


Новини