Головна Новини Суспільство події В Одеській області зі стріляниною святкували весілля: поліція ввела операцію "Перехоплення" (ВІДЕО)
commentss НОВИНИ Всі новини

В Одеській області зі стріляниною святкували весілля: поліція ввела операцію "Перехоплення" (ВІДЕО)

Виявилося, що так люди святкували весілля

14 липня 2021, 22:27 comments1310
Поділіться публікацією:








У селі Фонтанка, в Одеській області, чоловік прямо на весіллі почав стріляти з автомата. У поліції ввели спецоперацію "Перехоплення". Про це повідомляють "Коментарі" з посиланням на пресслужбу поліції Одеської області.

В Одеській області зі стріляниною святкували весілля: поліція ввела операцію "Перехоплення" (ВІДЕО)

Зброя. Фото ілюстративне

У повідомленні правоохоронців йдеться, що надзвичайна ситуація сталася поблизу торгового центру "Рів'єра". На місце одразу виїхала слідчо-оперативна група.

Інцидент зі стріляниною поліцейські вже внесли до Єдиного реєстру досудових розслідувань за частиною 4 статті 296 Кримінального кодексу.

"Для затримання автомобіля правопорушників в дію була введена поліцейська операція "Перехоплення", — йдеться в заяві.

Через деякий час у поліції повідомили, що знайшли порушника, який відкрив стрілянину. А ще — водія, який створив на дорозі аварійну ситуацію.

Пізніше місцеве видання "Думська" написало, що таким чином люди святкували весілля.

Нагадаємо, що видання "Коментарі" інформувало своїх читачів про те, що в Одесі туристи відпочивали поруч із трупом. На одному з пляжів Аркадії, популярного серед туристів курортного району Одеси було виловлено тіло потопельника. За інформацією місцевого "7 каналу", наявність трупа на пляжі нітрохи не заважала відпочиваючим, які прийшли скупатися і позасмагати.

Туристи, які перебували в кількох метрах від накритого простирадлом тіла, вели себе спокійно і розслаблено, абсолютно не звертаючи уваги на "сусідство".

Зазначимо, що відповідні служби не змогли відразу забрати труп, тому з моменту виявлення (близько 07:30 ранку) тіло 4 години пробуло під палючим сонцем на пляжі. Повідомлялося, що на воді загинув 83-річний чоловік. Причина утоплення — нещасний випадок.



Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення

Поділіться своєю думкою!


Новини