Головна Новини Суспільство події Відмовилася займатися сексом: у Львові чоловік викликав поліцію для своєї дружини
commentss НОВИНИ Всі новини

Відмовилася займатися сексом: у Львові чоловік викликав поліцію для своєї дружини

Чоловік попросив правоохоронців прислати до нього додому "Двох високих Полін"

23 липня 2021, 19:21
Автор:
avatar

Денис

Поділіться публікацією:

Вночі в поліцію Львова надійшло кілька курйозних викликів. Житель Сихівського району скаржився на свою дружину і просив йому привести "Двох високих Полін". Про це на своїй сторінці в Facebook повідомила керівник прес-служби патрульної поліції Львова Катерина Риб'ячий.

Відмовилася займатися сексом: у Львові чоловік викликав поліцію для своєї дружини

Чоловік викликав поліцію нібито для своєї дружини - фото: з відкритих джерел

Зателефонувавши в поліцію вперше, житель Львова заявив, що його пограбувала жінка. Але далі він повідомив, що вкрадена була його любов. Потім він поскаржився в поліцію на свою дружину через те, що вона відмовляється займатися з ним сексом. Наступне повідомлення було про те, що він боїться підходити до своєї дружини, щоб його не звинуватили в сексуальному домаганні. В кінці він попросив правоохоронців прислати до нього додому "Двох високих Полін".

Патрульні відзначили, що той, що дзвонив явно перебував у стані алкогольного сп'яніння і робив помилкові виклики, поки подружжя не було вдома. До слова, цей чоловік не вперше так "розважається". На початку цього року на нього було складено адміністративний протокол за помилковий виклик в поліцію. Тоді він заплатив невеликий штраф.

Катерина Риб'ячий зазначила, що патрульні не можуть не відреагувати на виклик, навіть такої, де спочатку зрозуміло, що допомога нікому не потрібна. Поки через таких "жартівників" втрачається час, хтось дійсно може потребувати допомоги.

Відмовилася займатися сексом: у Львові чоловік викликав поліцію для своєї дружини - фото 2

Нагадаємо, раніше портал "Коментарі" інформував про те, що в Одеській області зі стріляниною святкували весілля: поліція ввела операцію "Перехоплення". Детальніше читайте в матеріалі на нашому сайті.




Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення

Поділіться своєю думкою!


Новини