Головна Новини Суспільство події «Змиріться, бл**ь»: донька скандальної судді підтримала Басту і визнала Крим російським (ВІДЕО)
commentss НОВИНИ Всі новини

«Змиріться, бл**ь»: донька скандальної судді підтримала Басту і визнала Крим російським (ВІДЕО)

Обурена прихильниця російського репера є студенткою-юристкою КНУ ім. Шевченко

7 травня 2021, 19:16
Поділіться публікацією:

В українському інформпросторі назріває черговий скандал, пов'язаний із політикою і російсько-українським конфліктом. Цього разу — на підґрунті ставлення до артистів, котрі виступають в анексованому Криму, а після намагаються приїхати з виступами до України. За інформацією Telegram-каналу "Украина в шоке", одна зі студенток столичного ВНЗ, не соромлячись у виразах, розкритикувала співвітчизників за ставлення до російського співака Басти.

«Змиріться, бл**ь»: донька скандальної судді підтримала Басту і визнала Крим російським (ВІДЕО)

20-річна Анастасія назвала українців "бидлом", захищаючи Басту. Скріншот із відео

Своїм обуренням третьокурсниця Київського нацуніверситету ім. Шевченка поділилася із допомогою соцмережі Instagram. Варто відзначити, що зараз її особиста сторінка закрита лише під початкових читачів. Невідомо, чи зробила дівчина це після того, як її відео стало вірусним і викликало хвилю невдоволення.

«Змиріться, бл**ь»: донька скандальної судді підтримала Басту і визнала Крим російським (ВІДЕО) - фото 2

Обурену фанатку Басти звуть Анастасія. Будучи українською студенткою, вона прямим текстом зізнається, що практично нічого з вітчизняної музики не слухає, зате має кількох улюблених виконавців з Росії. Репер Баста — один із них.

У своїй публікації Анастасія емоційно коментує те, що комусь не подобається приїзд Басти до Києва.

Дівчина не бачить жодних проблем у тому, що виконавець раніше давав концерти на території окупованого Кримського півострова. На її думку, артист повинен залишатися артистом, а будь-які політичні чвари нічого не означають. Більш того — вона вважає, що Україна вже "прої***а" Крим, тому радить всім незгодним швидше "змиритися, бл**ь".

Також студентку КНУ глибоко обурює, що через різні санкцій до України не приїжджають "нормальні артисти", очевидно, відносячи до цього списку різних російських зірок. При цьому Анастасія підкреслює, що українська сучасна музика є, на її думку, "лайном", і слухати її вона не може, тому що у неї "в'януть вуха".

Варто відзначити, що захисниці російського репера всього лише 20 років. Однак, за інформацією, яку дівчина сама повідомила в інстаграмі, вона встигла не тільки стати студенткою-юристкою, а й попрацювати в неназваному адвокатському об'єднанні.

За інформацією громадського діяча Михайла Жернакова, Анастасія є родичкою однієї із одіозних київських суддів. Її мати, суддю Печерського районного суду Крістіну Константінову пов'язують зі скандальними обшуками у євромайданівських активістів та іншими сумнівними рішеннями, прийнятими під час Революції Гідності.

Нагадаємо, раніше "Коментарі" розповідали, що перш українців обурила поведінка невідомих дівчат, котрі вломилися на Великдень до одного зі столичних храмів і влаштували там невеликий дебош. Деталі й скандальне відео — в нашому матеріалі.

Також на порталі ви можете дізнатися про те, чому в один із маріупольських супермаркетів нещодавно увірвався розлючений чоловік, розмахуючи сокирою.



Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення

Влад

7 травня 2021, 21:34

Нащо взагалі друкувати усякі такі маразми судівських виблядків та затраханих сосок з відшліфованими варгами з "ВІЩОЮ сосальною асвітаю"....


Новини