Головна Новини Суспільство події У Маріуполі чоловік із сокирою розгромив супермаркет: в чому причина (ВІДЕО)
commentss НОВИНИ Всі новини

У Маріуполі чоловік із сокирою розгромив супермаркет: в чому причина (ВІДЕО)

Нападник нібито заступився за честь своєї дружини, яку в цьому магазині вдарили через відсутність маски

22 квітня 2021, 17:37 comments1179
Поділіться публікацією:

Гучного розголосу набула ситуація довкола одного із маріупольських супермаркетів. Так, 22 квітня до магазину мережі "АТБ" увірвався розлючений чоловік, розмахуючи сокирою. Як пише Йосип Л., сам нападник, у Facebook, за кілька хвилин до інциденту в маркеті хтось ударив його дружину.

У Маріуполі чоловік із сокирою розгромив супермаркет: в чому причина (ВІДЕО)

Маріуполець увірвався до маркету із сокирою. Фото ілюстративне

За словами чоловіка, його кохана Юлія разом із дітьми здійснювала покупки в магазині. Однак ніяких карантинних норм жінка не дотримувалася. З її ж коментарів у соцмережах можна зробити висновок, що захисні маски їхнє сімейство вважає непотрібними.

Як стверджує Йосип Л., хтось із відвідувачів залишився незадоволеним відсутністю маски в його дружини. Через це жінка отримала удар.

Наскільки вона постраждала і чи відбувалася сутичка взагалі, поки невідомо. Однак Юлії вдалося сфотографувати нібито "нападника". Ці фото її чоловік вже розмістив в інтернеті, прилюдно оголосивши, що бажає помститися.

У Маріуполі чоловік із сокирою розгромив супермаркет: в чому причина (ВІДЕО) - фото 2


Поки особистість кривдника не встановили, чоловік вирішив влаштувати вендету супермаркету, де постраждала дружина. Менш ніж за дві хвилини він за допомогою сокири розрубав усі касові апарати і найближчі вітрини із сигаретами, солодощами тощо. На щастя, відвідувачів навіть у пориві люті Йосип Л. не зачепив. Навпаки, на відео навіть чути, як він каже одному з чоловіків, який знаходиться у нього на шляху, відійти.

Попереджаємо: у відео багато нецензурної лексики.

Користувачі соцмереж вже розділилися на два табори. Хтось щиро співчуває нібито постраждалій Юлії і вважає вчинок її чоловіка дуже гідним, нібито "сім'ю захищав".

Є й ті, хто дивується, чому комусь може бути дозволено і порушувати норми карантину, і влаштовувати подібні бешкети.

"А чому через твої "номери" я не зміг у цьому АТБ скупитися? Може тепер усі, чиї права були ущемлені цим середньовічним свинством, можуть прийти до тебе із сокирами? До чого тут магазин, якщо конфлікт із конкретною людиною? Загалом, як здебільшого і буває в подібних випадках, страховка покриє збитки, ще й цей воїн із вітринами через суд забашляє", — зазначив юзер під іменем Anton Shcherr.

Варто зазначити, що дружина нападника не бачить нічого крамольного в тому, що трапилося, й щосили сперечається із коментаторами, які знаходяться на боці власників магазину.

До слова, поки готувався цей матеріал, Йосип Л. видалив свою публікацію на Facebook-сторінці. Станом на 17:23 посту вже не існувало. Однак відео збереглося в багатьох Telegram-пабліках.

Нагадаємо, раніше "Коментарі" повідомляли про те, за що невідомий побив ведучого Майкла Щура посеред однієї зі столичних вулиць. Подробиці — в нашому матеріалі.

Також на порталі ви можете дізнатися причину недавньої жорсткої бійки між пасажирами турецького літака.



Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення


Новини