Головна Новини Суспільство події Через правила дорожнього руху: в Києві побили Майкла Щура (ВІДЕО)
commentss НОВИНИ Всі новини

Через правила дорожнього руху: в Києві побили Майкла Щура (ВІДЕО)

Ведучий «Телебачення Торонто» Майкл Щур постраждав від побоїв прямо посеред вулиці

21 квітня 2021, 20:28
Поділіться публікацією:

Столиця знову "прославилася" черговою вуличною подією. Як стало відомо зі слів українського ведучого Майкла Щура, невідомий хлопець побив його посеред однієї зі столичних вулиць через зауваження щодо дотримання ПДР, повідомляє "Телеграф".

Через правила дорожнього руху: в Києві побили Майкла Щура (ВІДЕО)

Телеведучий Майкл Щур. Фото: Вікіпедія

Про інцидент розповів сам Роман Вінтонів (справжнє ім'я журналіста "Телебачення Торонто", — ред.), записавши відеозвернення до прихильників. Сутичка сталася на одній із ділянок Ярославового Валу.

Як пояснив Щур, він збирався перейти через дорогу по пішохідній "зебрі", коли помітив двох хлопців, які їхали на самокатах. Варто віддати належне — вони пересувалися велосипедною доріжкою. Однак наявність пішохода їх не збентежила, й вони навіть не подумали пропустити чоловіка, який чекав своєї черги.

Майкл Щур каже, що для чогось жартома гукнув до одного із самокатних "наїзників", сказавши, що пішоходам слід поступатися на переході. Після цього між ними зав'язалася словесна перепалка, під час якої телеведучий заявив, що декому не завадило б підучити "Правила дорожнього руху".

Подібне зауваження явно не сподобалося власнику самоката, і він вирішив закінчити сварку незвичайним способом. Діставши балончик зі сльозогінним газом, хлопець швидко їм скористався і спробував утекти з місця події.

Однак Щур (як каже сам — "невідомо навіщо") вирішив наздогнати кривдника. Журналісту вдалося зіштовхнути хлопця із самоката. За словами Майкла Щура, він намагався пояснити, що подібні дії (розпилювання газу, — ред.) є незаконними, адже ніякої агресії не виявлялося.

Ймовірно, така позиція і стала фатальною. Після цього один із власників самокатів кілька разів ударив Щура по обличчю, остаточно дезорієнтувавши його. До слова, "напарник" хлопця в бійці участі не брав, як каже телеведучий. Навпаки — Щуру навіть подали ключі, які випали з його сумки.

Наразі журналіст працює з правоохоронними органами й переглядає записи з місцевих камер спостереження. Як пояснює Щур, сутичка сталася близько другої години дня.

Нагадаємо, раніше "Коментарі" повідомляли, що в Києві водій іномарки на смерть забив одного з пішоходів. Подробиці шукайте в нашому матеріалі.

Також на порталі ви можете дізнатися, через що недавно жорстоко побилися пасажири турецького літака.



Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення

Поділіться своєю думкою!


Новини