Головна Новини Суспільство події «Задуваємо свічечки»: в Києві дівчата на Великдень влаштували дебош у храмі (ВІДЕО)
commentss НОВИНИ Всі новини

«Задуваємо свічечки»: в Києві дівчата на Великдень влаштували дебош у храмі (ВІДЕО)

Трійця невідомих дівчат виклали в TikTok відео про те, як вони «святкують Великдень» — курять і п'ють прямо в храмі

2 травня 2021, 22:43 comments2333
Поділіться публікацією:

Святкування Воскресіння Христового в Україні пройшло без особливих ексцесів. І все ж без локальних скандалів не обійшлося. Нині користувачі соцмереж бурхливо обговорюють поведінку невідомих дівчат, котрі вломилися на свято в один зі столичних храмів і влаштували там незначний дебош. Відео опублікували адміністратори Telegram-каналу "Киев сейчас".

«Задуваємо свічечки»: в Києві дівчата на Великдень влаштували дебош у храмі (ВІДЕО)

Церква Різдва Христового у Києві. Фото із відкритих джерел

Судячи з ролику, подруг, "які відзначають Великдень" із розмахом, було троє. Об'єктом для своїх насмішок вони вибрали церкву Різдва Христового в Києві.

Неналежну для християнського храму поведінки невідомі почали демонструвати ще біля самого входу в будівлю. Одна із дівчат голосно наспівувала слова "Санта Марія" на невідомий мотив, а її подруги марно намагалися вийти із соціальних мереж.

Увійшовши до церкви, подруги голосно поцікавилися, чи можна тут "освятити кулічі". Потім всі троє відправилися вбік, де горіло кілька лампад і свічок, котрі, вочевидь, раніше залишили прихожани.

Протягом декількох хвилин дівчата, голосно сміючись і матюкаючись, намагалися задути свічки, не припиняючи знімати те, що відбувається на відео. Коли одній із них це вдалося, процес супроводили співом композиції "З днем народження тебе".

Також невідомі продемонстрували, як курять прямо в будівлі церкви — втім, сигарети хоча б були електронними. Не обійшлося і без розпивання алкоголю  на відео можна помітити, як дівчата тримають банки.

Те, що відбулося в київському храмі вже викликало неймовірний резонанс серед багатьох користувачів мережі. "Я не особливо віруючий, але подібна поведінка низька як на мене", "Якщо ти не віриш в Бога, то це не означає, що ти маєш право так поводитися", "Просто ганьба" — таким чином реагують користувачі на розміщене відео. Однак знайшлися і ті, хто підтримав дівчат, виправдовуючи їх тим, що релігія начебто безглузда.

Чи будуть втручатися в ситуацію правоохоронці, поки невідомо.

Нагадаємо, раніше "Коментарі" повідомляли, що в один із маріупольських супермаркетів увірвався розлючений чоловік, розмахуючи сокирою. Відео та деталі інциденту ви можете знайти в нашому матеріалі.

Також на порталі ми розповідали, за що невідомий побив ведучого Майкла Щура посеред однієї зі столичних вулиць.



Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
Джерело: https://t.me/kyiv_n/9209
comments

Обговорення

Поділіться своєю думкою!


Новини