Головна Новини Суспільство події Жорстокий бізнес: як на Азовському морі знущаються з тварин (ФОТО)
commentss НОВИНИ Всі новини

Жорстокий бізнес: як на Азовському морі знущаються з тварин (ФОТО)

Активісти закликають відмовляти від фотографій з тваринами на пляжах курортів

10 липня 2021, 16:49
Поділіться публікацією:

"Чи не бажаєте зробити незвичайне фото з екзотичними тваринами?" — таку фразу з року в рік чують відпочиваючі в Бердянську, Кирилівці та інших курортах на Азовському морі. Однак один тільки вигляд цих тварин викликає жах.

Жорстокий бізнес: як на Азовському морі знущаються з тварин (ФОТО)

Жорстоке поводження з тваринами на пляжах курортів - фото: з відкритих джерел

Щорічно в Мережі з'являються фотографії змучених спекою тварин, яких "бізнесмени" днями волочать за собою по спеці. В основному для фото власники такого сумнівного бізнесу використовують крокодилів, птахів, маленьких мавпочок, різних рептилій і т.д. Найчастіше вид цих звірків залишає бажати кращого.

Жорстокий бізнес: як на Азовському морі знущаються з тварин (ФОТО) - фото 2

У травні 2021 року на березі моря в курортній Кирилівці відпочиваючі випадково натрапили на труп крокодила, в яких раніше пропонували фотографуватися. Тварина була просто викинуто, ніби сміття. Фотографії були опубліковані громадською організацією UAnimals.

Жорстокий бізнес: як на Азовському морі знущаються з тварин (ФОТО) - фото 3

Разом з тим активісти закликали людей відмовитися назавжди від фото з тваринами на пляжах. Замість цього учасник організації пропонують робити фото біля сітілайтів із зображенням різних тварин, які вони встановили. Їх можна зустріти в наступних містах: Києві, Львові, Одесі, Миколаєві, Кропивницького, Івано-Франківську, Рівному, Сумах, Хмельницькому, Харкові, Черкасах та Чернівцях.

Жорстокий бізнес: як на Азовському морі знущаються з тварин (ФОТО) - фото 4

Зараз, в розпал літнього сезону, на курортах Азовського моря знову з'являються змучені тварини, фото з якими так завзято пропонують відпочивальникам їх власники. Активісти зазначають, що чим швидше люди почнуть відмовлятися від цих фото, тим швидше цей бізнес просто помре.

Нагадаємо, раніше сайт "Коментарі" повідомляв про те, які тварини можуть вимерти через глобальне потепління. Також видання інформувало про те, що вчені б'ють на сполох через можливу загибель багатьох тварин.




Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення

Поділіться своєю думкою!


Новини