Головна Новини Суспільство події Жінка понад 20 років прожила з ножицями у шлунку: подробиці (ФОТО 18+)
commentss НОВИНИ Всі новини

Жінка понад 20 років прожила з ножицями у шлунку: подробиці (ФОТО 18+)

Через лікарську недбалість жінка довгі роки відчувала постійний біль у ділянці черевної порожнини і не могла зрозуміти, що ж з нею відбувається насправді.

18 січня 2023, 00:15
Поділіться публікацією:

Мешканка Бангладеш — 55-річна Бачена Хатун — у 2002 році пережила хірургічне втручання, внаслідок якого їй видалили жовчні камені.

Жінка понад 20 років прожила з ножицями у шлунку: подробиці (ФОТО 18+)

Хірургічна помилка/Ілюстраційне фото

Операція проходила у клініці Чуаданга. Хірурги видалили каміння та повідомили пацієнтці, що операція пройшла успішно. Через кілька днів жінку виписали, проте вдома вона раптово відчула сильні болі в животі. Стривожена Бачена приїхала до клініки та звернулася за допомогою до лікарів, проте хірурги запевнили її, що вона відчуває післяопераційні болі, і це нормально. Жінку відправили додому та пообіцяли, що незабаром її стан нормалізується.

Після цього протягом багатьох років Бачена продовжувала відчувати болі в ділянці черевної порожнини. Вона відвідала величезну кількість фахівців, проте вони розводили руками і лише виписували їй ліки. Жінка витратила всі свої заощадження на медикаменти, але біль у животі нікуди так і не зник.

Лише більш ніж як через 20 років після операції з видалення каменів один з медиків порекомендував Бачені провести рентген черевної порожнини. Саме з його допомогою вдалося встановити, що всередині живота у жінки розташовані забуті багато років тому хірургічні ножиці.

Жінка понад 20 років прожила з ножицями у шлунку: подробиці (ФОТО 18+) - фото 2

Змученій жінці провели операцію та вилучили з її черевної порожнини ножиці, які понад 20 років не давали їй спокійно жити. На сьогодні вона продовжує відновлюватися.

Також, повідомляється, що цей інцидент буде розглянуто спеціальною комісією та по можливості розслідувано.

Раніше "Коментарі" писали: "Ви помираєте": в Англії лікарня під час свят надіслала пацієнтам страшні листи. В Англії співробітники хірургічного відділення одного з медичних закладів мали привітати своїх пацієнтів з Різдвом, проте натомість відправили їм листи з моторошними діагнозами.

Читайте також: В Америці вперше в історії стратили трансгендера (ВІДЕО). Присяжні визнали провину підсудного, але не змогли погодити міру покарання, тому смертний вирок ухвалив суддя.

Жінка понад 20 років прожила з ножицями у шлунку: подробиці (ФОТО 18+) - фото 3



Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення


Новини