Головна Новини Суспільство події Жахливий випадок в Індії. У квартирі вибухнув телевізор від чого загинула одна людина
commentss НОВИНИ Всі новини

Жахливий випадок в Індії. У квартирі вибухнув телевізор від чого загинула одна людина

В індійському місті Ґазіабад вибухнув телевізор внаслідок чого загинув підліток.

6 жовтня 2022, 22:00
Автор:
avatar

Slava Kot

Поділіться публікацією:

Жахливий випадок стався в Індії, під час перегляду телепередачі вибухнув сучасний телевізор з LED підсвіткою. В результаті інциденту одна людина загинула, а двоє потрапили до лікарні. Про це повідомив індійський журналіст Піюш Рай у своєму Twitter.

Жахливий випадок в Індії. У квартирі вибухнув телевізор від чого загинула одна людина

У квартирі вибухнув телевізор. Одна людина загинула. Фото з відкритих джерел

Як повідомляють місцеві журналісти в результаті вибуху телевізора постраждало троє людей, серед яких був 17-річний хлопець. Він отримав серйозні поранення після того, як крихітні фрагменти рідкокристалічного дисплея зі світлодіодним підсвічуванням злетіли в повітря та влучили йому в обличчя та шию. У важкому стані лікарі доправили хлопця до лікарні в місті Ґазіабад, де той помер.

Інші двоє постраждалі – це друг загиблого підлітка та його мати. Обоє перебувають в лікарні, але за словами лікарів їх життю нічого не загрожує.

За повідомленням місцевих ЗМІ, сусіди, які почули вибух не одразу зрозуміли, що відбувається. Вони викликали поліцію та зрозуміли, що вибухнув телевізор. Марку телевізора поки не повідомили.

На записах видно, що під час вибуху телевізора було зруйновано частину стіни у помешканні. За попередньою інформацією телевізор міг вибухнути в разі різкого підвищення температури, або перегріву.

Раніше портал "Коментарі" повідомляв про вибух телефону в Індії від якого загинула одна жінка. Індійка заснула з телефоном марки Redmi 6A біля голови не вийнявши його з під зарядки. 

Також "Коментарі" писали про попередження від індійського високопосадовця, який той зробив президенту Росії Володимиру Путіну. Прем'єр Індії наполягав на тому, що зараз світ має перебувати на мирному етапі свого існування.



Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення

Поділіться своєю думкою!


Новини