Головна Новини Суспільство події В Індії вибухнув телефон у ліжку та вбив жінку
commentss НОВИНИ Всі новини

В Індії вибухнув телефон у ліжку та вбив жінку

В індійському місті сталась незвична трагедія

12 вересня 2022, 21:00 comments1419
Автор:
avatar

Slava Kot

Поділіться публікацією:

Під час сну жінки вибухнув телефон Redmi 6A, який знаходився недалеко від її обличчя. Жінка померла від травм. Про це розповів у Twitter її племінник MD Talk YT (Manjeet), який займається рекламою мобільних телефонів.

В Індії вибухнув телефон у ліжку та вбив жінку

В Індії вибухнув телефон у ліжку та вбив жінку. Фото з відкритих джерел

Інцидент стався вночі, 9 вересня. Жінка заснула з телефоном в руках. Сам телефон у цей час знаходився на зарядці, та через деякий час вибухнув. Причини вибуху не встановлені. Жахливі наслідки обумовленні тим, що телефон знаходився біля голови жертви.

Постраждала родина просить владу країн та виробників мобільних телефонів створити нові, жорсткіші правила перевірки приладів задля безпеки громадян.

Компанія Xiaomi, повідомила, що намагається зв’язатись з сім’єю постраждалої та пробує встановити технічні причини поломки телефону.

MD Talk YT повідомив, що загибла була з простої сім’ї. Жінка мала одного сина, який служить в індійській армії, а телефон використовувала тільки для дзвінків та перегляду відео на Youtube.

На опублікованому дописі розміщено три фото, на двох з них розтрощений вибухом телефон, а на одній світлині мертва жінка, що лежить на кривавому ліжку.

Цікаво, що телефони від Xiaomi не вперше вибухають в Індії. Раніше повідомлялось, що Redmi 9A вибухнув у кишені користувача, але той випадок не призвів до значних травм.

Раніше, портал "Коментарі" писав про серію смертельних нападів у Канаді. Тоді двоє злочинців ножами вбили понад 10 людей та втекли на автомобілі.

Також, портал "Коментарі" повідомляв про презентацію нового iPhone 14 та інших гаджетів компанії Apple.

 



Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення

Поділіться своєю думкою!

777

12 вересня 2022, 22:25

Бесплатный секс с красивыми незнакомками, им не нужны деньги, подарки, внимание, они хотят от тебе лишь член. Полная анонимность ----- https://4.fo/4pok


Новини