Головна Новини Суспільство події Заслужена артистка України загинула під час ракетного обстрілу Києва
commentss НОВИНИ Всі новини

Заслужена артистка України загинула під час ракетного обстрілу Києва

Оксана Швець загинула під час обстрілу Києва російськими окупантами

17 березня 2022, 21:12
Поділіться публікацією:

Заслужена артистка України Оксана Швець 17 березня загинула в результаті обстрілу житлового будинку в Києві російськими загарбниками. Як повідомляють "Коментарі", таку заяву опублікував Київський національний академічний молодий театр на своїй сторінці у Фейсбуці.

Заслужена артистка України загинула під час ракетного обстрілу Києва

Оксана Швець - фото з відкритих джерел

"Непоправне горе в сім'ї молодого театру. Під час ракетного обстрілу житлового будинку в Києві загинула заслужена артистка України Оксана Швець. Світла пам'ять талановитій актрисі! Немає прощення ворогові, який прийшов на нашу землю!" — йдеться в повідомленні Київського національного академічного молодого театру.

Театральний критик Олег Вергеліс зазначив, що зовсям нещодавно, 10 березня, Оксана Швець святкувала свій день народження, а вже через тиждень загинула через бомбардування російськими окупантами. Поранення також отримав син української артистки Олександр.

Як повідомляли раніше "Коментарі", українські парламентарі ухвалили законопроєкт № 7151, що розширює перелік наших співвітчизників, які зможуть отримати статус учасника бойових дій та користуватися пільгами. 

Також "Коментарі" писали, що всі випускники отримають дипломи в 2022 році. 16 березня 2022 року Кабмін ухвалив постанову "Про особливості акредитації освітніх програм, за якими здійснюють підготовку здобувачі вищої освіти, в умовах воєнного стану". Документом передбачається подовження терміну дії акредитаційних сертифікатів закладів вищої освіти на певний термін.

Читайте на порталі "Коментарі": додаток Starlink завантажили рекордну кількість разів за добу в Україні.



Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення

Поділіться своєю думкою!


Новини