Головна Новини Суспільство події Додаток Starlink побив рекорди за кількістю скачувань в Україні
commentss НОВИНИ Всі новини

Додаток Starlink побив рекорди за кількістю скачувань в Україні

Технологія супутникового інтернету Ілона Маска вже працює в Україні

17 березня 2022, 13:14
Поділіться публікацією:

Додаток Starlink завантажили рекордну кількість разів за добу в Україні. Так, зафіксовано 21 000 завантажень 13 березня в App Store та Google Play. Про це повідомляє Forbes.

Додаток Starlink побив рекорди за кількістю скачувань в Україні

Станції Starlink, фото Телеграм Михайла Федорова

Додаток Starlink дозволяє отримати доступ до широкосмугового інтернету від Space-X в зонах, де не було інтернет-покриття, або воно було дуже поганим. Через застосунок гаджет отримує доступ до супутника й мережа інтернет працює нормально завдяки такій технології.

Ілон Маск надав для України кілька партій станцій супутникового інтернету. Раніше міністр Михайло Федоров наголошував, що команда SpaceX оновила програмне забезпечення для зниження споживання енергії, щоб Starlink можна було живити від автомобільного прикурювача.  На супутникових станціях вже працює мобільний роумінг, щоб фазована антенна решітка могла підтримувати сигнал під час руху транспортного засобу.

За даними Sensor Tower, додаток завантажили в Україні майже 100 000 разів, за останні два тижні кількість завантажень у світі зросла більш ніж втричі.

"Станції  супутникового інтернету Starlink вже працюють в Україні, щоб підтримати належне функціонування критичної інфраструктури та послуги у сфері охорони здоров’я, фінансів та енергетики", — наголосив Михайло Федоров.

Як повідомляв портал, в Україні легалізовано віртуальні активи. Експерти оцінили підписаний президентом закон. Легалізація криптобіржі, можливості для банків, гарантія захисту прав на віртуальні активи – це величезний крок, який виводить Україну до провідних країн щодо розвитку фінансових технологій та нової економіки.




Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення

Поділіться своєю думкою!


Новини