Головна Новини Суспільство події Записи з камер спостереження загиблого мера Кривого Рогу пройшли монтаж в професійному редакторі відео - ЗМІ
commentss НОВИНИ Всі новини

Записи з камер спостереження загиблого мера Кривого Рогу пройшли монтаж в професійному редакторі відео - ЗМІ

Відеозаписи з камер спостереження могли проходити через відеоредактор

3 вересня 2021, 14:33
Поділіться публікацією:

У Мережі з'явилися унікальні матеріали, які можуть говорити про те, що відео з дому Костянтина Павлова "пройшло" через потужний відеоредактор. Про це повідомляє видання Vesti.ua.

Записи з камер спостереження загиблого мера Кривого Рогу пройшли монтаж в професійному редакторі відео - ЗМІ

Костянтин Павлов. Фото з відкритих джерел.

Нещодавно було оприлюднено черговий шматок відеозаписів, склеєних з різних ракурсів.

Як пише видання Vesti, на фото чітко видно, що перед "зливом" відео на протязі десяти днів перебувало в найпотужнішому редакторі відео Davinci Resolve, який має величезні можливості монтажу, графіки і роботи з відеорядом, в плоть до видалення і додавання об'єктів в режимі 3D- графіки.

Відзначається, що за допомогою програми, в якій перед "зливом" оброблялося відео з чотирьох камер з дому загиблого мера Кривого Рогу, в Голлівуді робилися такі відомі кінокартини як "Залізна людина", "Термінатор в 3D" "Людина-павук" "Хан Соло . Зоряні війни. Історії "та інші.

Нагадаємо, раніше видання "Коментарі" повідомляло про те, що міський голова Кривого Рогу Костянтин Павлов знайдений мертвим на веранді заміського будинку. Труп чоловіка знайшов знайомий загиблого на порозі веранди, на вулиці Українській. Він лежав у калюжі крові, а поруч знаходилося рушницю. Детально про це читайте в нашому матеріалі.

Також портал "Коментарі" інформував про те, що в мережі опублікували нові відео з останніми секундами життя мера Кривого Рогу. На відео видно, як г ородской чиновник сидить біля дверей свого котеджу, а потім стріляє в себе. Ще раніше він листувався з незнайомцем в месенджері і міряв кімнату кроками. Детальніше про це читайте в нашій статті.



Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення


Новини