Головна Новини Суспільство події Захоплення заручників у Луцьку: Максим Плохий намагається збити поліцейський коптер (ВІДЕО)
commentss НОВИНИ Всі новини

Захоплення заручників у Луцьку: Максим Плохий намагається збити поліцейський коптер (ВІДЕО)

Поліцейський коптер літає навколо автобуса, що дуже не подобається Максиму Плохому

21 липня 2020, 17:06 comments1609
Поділіться публікацією:

Луцький "терорист" Максим Плохий, захопив автобус із заручниками в Луцьку, зрідка відстрілюється по поліцейському коптер. Про це повідомляє анонімне телеграм-канал "Легітимний".

Захоплення заручників у Луцьку: Максим Плохий намагається збити поліцейський коптер (ВІДЕО)

"Луцький "терорист" намагається збити поліцейський коптер, який літає над автобусом. Іноді стріляє в повітря, іноді кидає гранати", — повідомляє джерело.

 


У поліції розповіли подробиці з захопленням заручників в Луцьку. Чоловік, особа якого вже встановили, зв'язався з копами по телефону і повідомив, що автобус з людьми заміновано. Всього ж у транспортному засобі знаходиться 20 осіб. Правоохоронці кажуть, що загарбник має повний арсенал зброї: гранати та інше автоматичну зброю. Крім того, він повідомив, що в іншій частині міста є міна, яка повинна здетонувати. Театральну площу перекрили повністю. З автобуса пролунали постріли.

Раніше журналісти поспілкувалися з терористом Максимом Плохим який сьогодні вранці захопив автобус з 20 людьми в Луцьку. Відомо, що лучанка, що знаходиться в автобусі, вийшла на зв'язок з журналістами, і сам Поганий вимагає максимально поширити його вимоги. Однак слова терориста виявилися дуже розмитими, а на неодноразову прохання повторити їх, злочинець дратувався і нагадував свій нік в соцмережах, де нібито все є. Також він закликав "стягувати побільше журналістів".



Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення

Поділіться своєю думкою!


Новини