Головна Новини Суспільство події Захоплення 20 заручників у Луцьку: чоловік з цілим арсеналом зброї висунув перші вимоги
commentss НОВИНИ Всі новини

Захоплення 20 заручників у Луцьку: чоловік з цілим арсеналом зброї висунув перші вимоги

Загарбник влаштував стрілянину і загрожує вибухами не тільки в автобусі, але і в іншій частині Луцька

21 липня 2020, 11:06 comments2329
Поділіться публікацією:

У поліції розповіли подробиці щодо захоплення заручників в Луцьку. Чоловік, особу якого вже встановили, зв'язався з копами телефоном і повідомив, що автобус з людьми заміновано. Всього ж у транспортному засобі перебуває 20 осіб, - повідомляють "Факти".

Захоплення 20 заручників у Луцьку: чоловік з цілим арсеналом зброї висунув перші вимоги

Правоохоронці кажуть, що загарбник має повний арсенал зброї: гранати та іншу автоматичну зброю. Крім того, він повідомив, що в іншій частині міста є міна, яка повинна здетонувати.

Театральну площу перекрили повністю. З автобуса пролунали постріли.

“Чоловік захопив автобус із заручниками, при ньому вибухівка, зброя. Вимоги опублікував в соцмережі Twitter. Зрозумілих вимог не озвучив, просто загальні фрази, загальне невдоволення системою. Не вказує якою. Вивчаємо, дзвонимо. Ми намагаємося уточнити його вимоги", — говорить керівник ГУНП у Волинській області Юрій Крошко.

Раніше "Коментарі" повідомляли, що у Норвегії минулого тижня екстрено посадили повітряне судно лоукост-авіакомпанії Ryanair після повідомлення про бомбу на борту. В аеропорт Осло Avinor прибутку сили надзвичайного реагування, і всіх 142-х пасажирів евакуювали. А перед тим, як посадити літак в небо по тривозі підняли два винищувачі Данії F-16, які супроводжували борт до кордону Норвегії. В результаті за лжемінування столичного літака затримали 51-річного британця.



Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення

Поділіться своєю думкою!


Новини