Головна Новини Суспільство події Загинув у вогні: на дорозі Київ-Одеса сталася смертельна ДТП
commentss НОВИНИ Всі новини

Загинув у вогні: на дорозі Київ-Одеса сталася смертельна ДТП

Увечері рух ділянкою був ускладнений

22 жовтня 2021, 08:55
Поділіться публікацією:

Увечері 20 жовтня, близько 20 години, на дорозі "Київ-Одеса" сталася смертельна аварія за участі двох автомобілів. Про це повідомляють в прес-службі Головного управління Національної поліції в Одеській області.

Загинув у вогні: на дорозі Київ-Одеса сталася смертельна ДТП

Вогонь, який охопив вантажівку, гасли пожежники, фото Нацполіції

Відомо, що на 451 кілометрі траси зіткнулися дві вантажівки. Водій вантажного автомобіля їхав в бік Одеси та не впорався з керуванням. Вантажний сідловий тягач з причепом занесло й він врізався в інший тягач, який був припаркований на узбіччі траси.

Внаслідок зіткнення одна з автівок загорілася. Водій загинув. На місце очевидці викликали пожежників, однак врятувати чоловіка не вдалося. Причину смерті водія встановлюватимуть. Тіло чоловіка направлено на судово-медичну експертизу. На місце також виїжджали патрульні та слідчо-оперативна група районного відділення поліції.

За фактом смертельної ДТП відкрито кримінальне провадження. Увечері рух ділянкою був ускладнений. Патрульні регулювали проїзд автомобілів однією зі смуг дороги в бік Одеси.

Як повідомляв портал "Коментарі", у Закарпатській області родина потрапила у смертельну ДТП. В результаті загинув 12-річний підліток. Неподалік населеного пункту Майдан "Audi A4", в якій мандрувала родина з трьома дітками, на швидкості вискочила з автомобільної траси на узбіччя.

Також ми писали, що 65-річний місцевий мешканець за кермом легковика "Opel Meriva" скоїв наїзд на молоду жінку, що переходила проїжджу частину з дитячим візком на вулиці Грушевського. На місце свідки викликали патрульних та "швидку". Від удару дитячий візок з немовлям перекинувся.



Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення

Поділіться своєю думкою!


Новини