Головна Новини Суспільство події Черепно-мозкова травма у немовляти: в поліції відкрили провадження
commentss НОВИНИ Всі новини

Черепно-мозкова травма у немовляти: в поліції відкрили провадження

Водій збив жінку з дитиною на переході

19 жовтня 2021, 14:50
Поділіться публікацією:

Вранці, 19 жовтня, в Дубно сталася дорожньо-транспортна пригода з потерпілими. Про це повідомляють в прес-службі Головного управління поліції в Рівненській області.

Черепно-мозкова травма у немовляти: в поліції відкрили провадження

За фактом травмування дитини відкрили виробництво, фото Нацполіції

Відомо, що 65-річний місцевий мешканець за кермом легковика "Opel Meriva" скоїв наїзд на молоду жінку, що переходила проїжджу частину з дитячим візком на вулиці Грушевського. На місце свідки викликали патрульних та "швидку".

Від удару дитячий візок з немовлям перекинувся. Лікарі "швидкої" госпіталізували матір з дитиною до дитячої лікарні. Попередній діагноз — закрита черепно-мозкова травма в хлопчика. Медики підозрюють, що в 10-місячного немовляти може бути струс мозку. 

Повідомляється, що 24-річна жінка переходила дорогу по  пішохідному переходу. Водій не врахував дорожню обстановку. На місце події патрульні викликали слідчо-оперативну групу. Правову кваліфікацію діям водія нададуть слідчі.

За фактом травмування дитини відкрито кримінальне провадження. Водія перевірили на стан сп'яніння. Чоловік тверезий.

Як повідомляв портал "Коментарі", в Польщі українці потрапили в ДТП. Відомо, що водій автомобіля Nissan, 31-річний українець, з незрозумілих причин виїхав на зустрічну смугу руху. В результаті аварії на місці загинула 19-річна пасажирка.

Також ми писали, що в Одеській області легковик протаранив монумент із танком. Водій іномарки врізався у постамент із бойовим танком часів Другої світової війни. На жаль, ця нічна неуважність коштувала йому життя. Реанімаційні дії працівників швидкої допомоги не допомогли.

Черепно-мозкова травма у немовляти: в поліції відкрили провадження - фото 2
Черепно-мозкова травма у немовляти: в поліції відкрили провадження - фото 3



Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення

Поділіться своєю думкою!


Новини