Головна Новини Суспільство події У Закарпатській області родина потрапила у смертельну ДТП: загинув 12-річний підліток (ФОТО)
commentss НОВИНИ Всі новини

У Закарпатській області родина потрапила у смертельну ДТП: загинув 12-річний підліток (ФОТО)

Аварія на Закарпатті трапилася у вівторок ввечері

13 жовтня 2021, 22:25
Поділіться публікацією:

На Закарпатті, неподалік населеного пункту Майдан "Audi A4", в якій мандрувала родина з трьома дітками, на швидкості вискочила з автомобільної траси  на узбіччя. В результаті цього вимушеного маневру  загинув 12-річний підліток. Ця смертельна автоаварія  сталась 12 жовтня, пізно ввечері на дорозі Долина-Хуст. Про це інформує  пресслужба ГУ ДСНС України в Закарпатській області.

У Закарпатській області родина потрапила у смертельну ДТП: загинув  12-річний підліток (ФОТО)

На Закарпатті в аварії загинув хлопчик (фото zk.dsns.gov.ua)

За інформацією закарпатських рятувальників, кермувальник швидкісної іномарки проминув населений пункт Верхній Бистрий і їхав  в напрямку Майдану, але допустився помилки під час їзди та злетів на узбіччя. 

Під час ДТП ушкодження різного ступеня тяжкості отримали 2-річний та 8-річний малюки , а також і саме подружжя. Вони всі госпіталізовані до місцевої лікарні.

 Нагадаємо, що "Коментарі" інформували про те, що смертельна ДТП сталася на Закарпатті. Фура роздавила легковий автомобіль.Державна служба з надзвичайних ситуацій повідомила про смертельну дорожньо-транспортну пригоду, в результаті якої обірвалося життя п'ятьох людей, серед яких була дитина. Трагедія трапилася на дорозі Мукачево-Рогатин, що на Закарпатті. За офіційними даними, сталося зіткнення вантажівки Scania з легковим автомобілем ВАЗ-2115, які виїхав на зустрічну смугу дороги. Від отриманих травм на місці померли четверо людей, які їхали в легковику, а малолітнього хлопчика рятувальникам вдалося витягнути з понівеченої машини і передати в карету екстреної медичної допомоги. Однак, на жаль, дитина померла в реанімаційному відділенні лікарні Мукачево.  

 



Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення


Новини