Головна Новини Суспільство події Загинули пішоходи: у Запоріжжі водій BMW влаштував смертельну ДТП - стали відомі подробиці (ФОТО)
commentss НОВИНИ Всі новини

Загинули пішоходи: у Запоріжжі водій BMW влаштував смертельну ДТП - стали відомі подробиці (ФОТО)

Внаслідок ДТП у Запоріжжі загинуло двоє людей

28 липня 2022, 17:19
Автор:
avatar

Денис

Поділіться публікацією:

У місті Запоріжжі сталася смертельна ДТП. Про це повідомляє Поліція Запорізької області на своєму офіційному сайті.

Загинули пішоходи: у Запоріжжі водій BMW влаштував смертельну ДТП - стали відомі подробиці (ФОТО)

Сьогодні вдень (28 липня) на одній із вулиць міста водій автомобіля BWM різко змінив напрямок свого руху та протаранив припарковані автомобілі. Ці легковики зазнали механічних пошкоджень і зіткнулися з групою громадян, яка перебувала на узбіччі.

"В результаті аварії один пішохід загинув на місці події. Наразі його особисті дані встановлюються. Ще п'ятеро громадян віком від 25 до 50 років, серед яких одна жінка, з травмами різного ступеня тяжкості доставлені до лікарні. У медичному закладі чоловік 1972 року року народження від отриманих травм помер.", — повідомили у поліції.

Водія BMW затримано. Повідомляється, що за даними експертизи, він був тверезий.

За цим фактом відкрито кримінальне провадження. Чоловіку загрожує покарання у вигляді позбавлення волі терміном до десяти років.

Загинули пішоходи: у Запоріжжі водій BMW влаштував смертельну ДТП - стали відомі подробиці (ФОТО) - фото 2

Нагадаємо, раніше портал "Коментарі" писав про те, що українські переселенці віддячили німцям українським борщем, визнаним ЮНЕСКО культурною спадщиною. Жителям Карлсруе українці зварили понад 200 літрів борщу.

Читайте також про те, що Путін прикидається божевільним : у Зеленського озвучили план, як поставити президента Росії на місце. В Офісі президента назвали Путіна шкільним хуліганом, який задирає слабких і уникає сильних.

Сайт "Коментарі" повідомляв про те, що Лукашенку загрожує, але страшно боїться війни в Україні – чому настав час ЗСУ бити Білоруссю. Путін продовжує використовувати територію Білорусі у війні проти України – все це за мовчазної згоди самого Лукашенка та мільйонів білорусів.

Також "Коментарі" інформували про те, що не лише Херсонщина : у Кабміні закликали мешканців ще однієї області терміново евакуюватись. Віце-прем'єр зазначила, що люди можуть залишитися без світла, води та тепла.



Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення

Поділіться своєю думкою!


Новини