Головна Новини Суспільство події Загадкова смерть дипломата в Києві: ЗМІ дізналися ім'я загиблого
commentss НОВИНИ Всі новини

Загадкова смерть дипломата в Києві: ЗМІ дізналися ім'я загиблого

У Києві на Осокорках було знайдено тіло 60-річного чоловіка, який працював дипломатом: відомо ім'я загиблого

17 жовтня 2021, 21:25
Поділіться публікацією:

На столичних Осокорках, в суботу, 16 жовтня, знайшли мертвим українського дипломата. За інформацією журналістів, мова йде про 60-річного Віктора Крижанівського. Про це повідомляється в сюжеті "ТСН".

Загадкова смерть дипломата в Києві: ЗМІ дізналися ім'я загиблого

У Києві знайшли мертвим дипломата / Фото: Picture alliance

Відомо, що тіло чоловіка виявила його домробітниця. Спочатку була версія, що це могло бути вбивство з ознаками насильницької смерті. Але потім, в офіційному зведенні, співробітники поліції повідомили, що дипломат помер в результаті нещасного випадку. Правоохоронці не називають ім'я загиблого, але згідно з даними ЗМІ, це Віктор Крижанівський, який працював у дипломатичній службі з 1992 року.

У поліції Києва відзначили, що за попередньою версією, чоловік впав зі сходів у своєму будинку. Згідно з висновком судово-медичного експерта, смерть настала в результаті закритої черепно-мозкової травми.

Співробітниками розпочато кримінальне провадження за статтею про умисне вбивство з позначкою "нещасний випадок". Йде досудове розслідування.

Нагадаємо, що в селі Погреби Київської області знайшли мертвим суддю Печерського районного суду столиці Віталія Писанця. Точної причини та деталей смерті судді поки офіційно немає, на сторінках поліції інформація поки відсутня. Прес-секретар поліції Київської області Ірина Прянишникова уточнила, що справою займається Держбюро розслідувань.

Раніше видання "Коментарі" повідомляло, що напередодні Нового року, 38-річна жінка, яка працювала в Організації об'єднаних націй (ООН), була знайдена у власній квартирі без ознак життя. Згідно з інформацією видання New York Post, який посилається на свої джерела в правоохоронних органах, жінка наклала на себе руки.



Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення

Поділіться своєю думкою!


Новини