Головна Новини Суспільство події Під Києвом знайшли мертвим суддю Печерського суду, який загинув за дивних обставин
commentss НОВИНИ Всі новини

Під Києвом знайшли мертвим суддю Печерського суду, який загинув за дивних обставин

Точної причини і деталей смерті судді поки офіційно немає

12 вересня 2021, 13:18
Поділіться публікацією:

У селі Погреби Київської області знайшли мертвим суддю Печерського районного суду столиці Віталія Писанця. Точні обставини смерті невідомі. Про це повідомляють ЗМІ з посиланням на джерела у правоохоронних органах.

Під Києвом знайшли мертвим суддю Печерського суду, який загинув за дивних обставин

Віталій Писанець - фото з відкритого джерела

Як повідомляє "Сегодня", на тілі немає видимих тілесних ушкоджень, а тому про насильницьку смерть у поліції поки не говорять.

Водночас, за інформацією "Обозревателя", нібито перед смертю 11 вересня чоловік відпочивав у знайомого. Нібито, як повідомляє "Вільний", посилаючись на власні джерела у правоохоронних органах, суддя та один із гостей посварилися, після чого у загиблого раптово пішла кров з носа, він втратив рівновагу і впав на підлогу.

За іншою версією між гостем і господарем виник конфлікт. Втім, поліція в коментарі "Сегодня" інформацію про бійку або стрілянину не підтвердила. За даними правоохоронців, тіло судді виявили у вітальні будинку в положенні на животі. Зазначається, що товариші надавали допомогу судді, але врятувати його не вдалося. Медики "швидкої" констатували смерть.

Точної причини та деталей смерті судді поки офіційно немає, на сторінках поліції інформація поки відсутня. Прессекретар поліції Київської області Ірина Прянишникова уточнила, що справою займається Держбюро розслідувань.

Нагадаємо, у Подільському, що в Одеській області, родичі військовослужбовця знайшли  в його будинку повішеним. На місце викликали поліцію і медиків. Працівники "швидкої" констатували смерть. За інформацією, 28-річний військовий повісився вдома, використавши кабель.

Відомо, що чоловік ніс службу за контрактом у військовій частині А2980 11-го окремого мотопіхотного батальйону "Київська Русь". Самогубство це або вбивство, з'ясовують слідчі. Під час обшуків у квартирі загиблого передсмертної записки не виявили. За фактом порушено кримінальне провадження за статтею 115 Кримінального кодексу України.



Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення

Поділіться своєю думкою!


Новини