Головна Новини Суспільство події У Нью-Йорку знайшли мертвою дипломата ООН, - ЗМІ
commentss НОВИНИ Всі новини

У Нью-Йорку знайшли мертвою дипломата ООН, - ЗМІ

Передбачається, то дипломат ООН наклала на себе руки

2 січня 2021, 10:10 comments1154
Поділіться публікацією:

Напередодні Нового року, 38-річна жінка, яка працювала в Організації об'єднаних націй (ООН), була знайдена у власній квартирі без ознак життя.

У Нью-Йорку знайшли мертвою дипломата ООН, - ЗМІ

дипломат ООН наклала на себе руки / фото: Robert Miller for NY Post

Згідно з інформацією видання New York Post, яке посилається на свої джерела в правоохоронних органах, жінка наклала на себе руки. Виявив її тіло знайомий, який прийшов в гості, але на дзвінок швейцара у квартирі ніхто не відповідав.

Дипломата ООН знайшли у власній спальні, вона лежала долілиць, а на шиї був ремінь. Співробітники поліції оглянули місце події, ознак злому вони не виявили, але знайшли порожні баночки від антидепресантів.

Відомо, що жінка проживала у квартирі, недалеко від роботи, вже два роки. За словами сусідів і охоронця житлового будинку, вона була ввічливою, спокійною і приємною людиною. У постійному представництві, в якому працювала загибла, поки що інцидент не коментують.

Нагадаємо, в листопаді минулого року у своїй резиденції був знайдений мертвим недавно призначений генеральний консул Франції в Танжері Дені Франсуа. Згідно з попередньою інформацією, 55-річний дипломат покінчив життя самогубством через "особисті проблеми", але поліцейське розслідування у цій справі все ще триває. МЗС Франції поки публічно не прокоментував те, що трапилося.

Раніше видання "Коментарі" повідомляло, що рахунки з життям звів доларовий мільйонер, який займав у 2020 році 86-й рядок у рейтингу російських мільярдерів від Forbes Дмитро Босов. Покінчив життя він у власному будинку в підмосковному селищі, але що послужило причиною такого вчинку — не повідомляється.



Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення


Новини