Головна Новини Суспільство події Французький консул в Африці покінчив життя самогубством
commentss НОВИНИ Всі новини

Французький консул в Африці покінчив життя самогубством

Французька влада почали термінове розслідування інциденту у співпраці з марокканськими службами безпеки

20 листопада 2020, 01:20
Поділіться публікацією:

Нещодавно призначений генеральним консулом Франції в Танжері Дені Франсуа був знайдений мертвим в четвер вранці у своїй резиденції.

Французький консул в Африці покінчив життя самогубством

Фото: из открытых источников

Марокканське новинне видання Le360 з посиланням на джерела повідомило, що Франсуа покінчив життя самогубством. Однак поліцейське розслідування все ще триває для визначення причини смерті. Інші місцеві ЗМІ повідомили, що поліцейське розслідування не виявило ніяких доказів самогубства.

Згідно зі звітом Le360, у 55-річного дипломата було кілька "особистих проблем", і він подав заяву про звільнення від своїх обов'язків послу Франції в Марокко через кілька тижнів після свого призначення генеральним консулом в Танжері.

Французька влада почала термінове розслідування інциденту у співпраці з марокканськими службами безпеки. Однак МЗС Франції поки публічно не прокоментував те, що трапилося.

Раніше "Коментарі" повідомляли, що Франція допрацювала законопроект, спрямований на боротьбу з радикальним ісламом і "сепаратизмом", доповнивши його положеннями щодо протидії провокаціям та агресії в інтернеті.



Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення

Поділіться своєю думкою!


Новини