Головна Новини Суспільство події З'явилося відеозвернення луцького терориста, який прикував 20 осіб наручниками і замінував автобус
commentss НОВИНИ Всі новини

З'явилося відеозвернення луцького терориста, який прикував 20 осіб наручниками і замінував автобус

Максим Плохой, який може бути терористом, з автоматом записав відео про невдоволення життям в Україні

21 липня 2020, 11:46 comments5593
Поділіться публікацією:
Check

З'явилося відеозвернення луцького терориста, який прикував 20 осіб наручниками і замінував автобус

У мережі з'явилося відеозвернення луцького терориста, записаного напередодні захоплення автобуса з 20 пасажирами на Театральній площі. Чоловік зі скляними очима та автоматом закликає "ламати систему" в Україні.

У ЗМІ також з'явилася ім'я передбачуваного злочинця, який у Мережі іменує себе Максимом Плохим і пише про невдоволення життям в Україні.

“Це не вчення, це все реально. Люди прикуті наручниками до крісел маршрутки. Кажуть, що це учасник АТО", — так наразі коментують ситуацію в поліції.

Як раніше повідомляли "Коментарі", у поліції розповіли подробиці з захопленням заручників в Луцьку. Чоловік, особу якого вже встановили, зв'язався з копами телефоном і повідомив, що автобус з людьми заміновано. Всього ж у транспортному засобі знаходиться 20 осіб. Правоохоронці кажуть, що загарбник має повний арсенал зброї: гранати та іншу автоматичну зброю. Крім того, він повідомив, що в іншій частині міста є міна, яка повинна здетонувати. Театральну площу перекрили повністю. З автобуса пролунали постріли.



Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення

Поділіться своєю думкою!


Новини