Головна Новини Суспільство події З’явилось відео моменту вбивства кримінального авторитета у Черкасах
commentss НОВИНИ Всі новини

З’явилось відео моменту вбивства кримінального авторитета у Черкасах

У кав’ярні, де сталася стрілянина, Козлов часто зустрічався зі своїми партнерами

22 вересня 2021, 23:10 comments1685
Поділіться публікацією:

Момент трагедії в  Черкасах, коли незнайомець зі зброєю, смертельно поранив  черкаського підприємця Михайла Козлова, зафіксований відеокамерами кафе, в якому все це відбулось.  Про це повідомляє УНІАН, журналісти якого переглянули його.  Відео вони отримали від власних інформаторів з правоохоронного середовища.

З’явилось відео моменту вбивства кримінального авторитета у Черкасах

Козлова розстріляли сьогодні зранку в одній з кав’ярень Черкас (фото: facebook.com/cherkasypolice)

Камери зафіксували момент, як найманий вбивця в темній уніформі раптово вскочив на вулицю, де працює "Львівська майстерня шоколаду" з гвинтівкою  при собі.

 Він  з допомогою зброї примусив дати йому шлях декільком чоловікам, які спілкувались між собою. Шоковані люди розійшлися з піднятими догори руками. Так само раптово незнайомець забіг в саме приміщення,  виконав свою чорну роботу, і так само, за якусь хвилину-дві вискочив і зник між будинками.

 Стрілянина у Черкасах, що відомо.

Нагадаємо, що "Коментарі" повідомляли про те, що у Черкасах застрелили місцевого підприємця.В обласному центрі – місті Черкасах невідомі  з автоматичної зброї  розстріляли  чоловіка на вулиці  неподалік однієї з міських кав’ярень.   Місцеві медіа встановли особу загиблого. Це відомий черкаський бізнесмен Михайло Козлов. 

Також "Коментарі" повідомляли про те, що ЗМІ повідомили нові подробиці про вбитого у Черкасах чоловікаБізнесмен із міста Черкаси Михайло Козлов, якого кіллери підстрелили в кафе, підтримував зв’язки  з представниками  криміналітету. За інформацією журналістів, замах на його життя мав місце в закладі "Львівська майстерня шоколаду", там  в той час смакували солодощами міські школярі.


 



Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення

Поділіться своєю думкою!


Новини