Головна Новини Суспільство події У Черкасах застрелили місцевого підприємця: що відомо про вбивство (ФОТО)
commentss НОВИНИ Всі новини

У Черкасах застрелили місцевого підприємця: що відомо про вбивство (ФОТО)

Злочин могли вчинити особи, одягнуті у чорну форму з написом "СБУ"

22 вересня 2021, 17:26
Поділіться публікацією:

В обласному центрі – місті Черкасах невідомі  з автоматичної зброї  розстріляли  чоловіка на вулиці  неподалік однієї з міських кав’ярень.   Місцеві медіа встановли особу загиблого . Це відомий черкаський бізнесмен Михайло Козлов. Про це інформує відділ комунікацій Нацполіції Черкаської області  та сайт Страна.

У Черкасах застрелили місцевого підприємця: що відомо про вбивство (ФОТО)

Вбитим чоловіком у Черкасах виявився громадянин Козлов Михайло Володимирович (фото: facebook.com/cherkasypolice)

За  інформацією місцевих поліціянтів,  Черкаське райуправління зареєструвало повідомлення про злочин на вулиці Байди Вишневецького. Незнайомець стріляв на вулиці та завдав поранення людині.

Вистріливши у свою жертву, злочинець втік з місця злочину на іномарці. Аби його перехвалити, на території обласного центру та по всій області розпочали спеціальну поліцейську операцію "Сирена". Втікачів навіть відстежував поліцейський гвинтокрил.

Постраждалого  бізнесмена рятували медики одного з міських медичних  закладів. Але отримані поранення виявились несумісними з життям.

Слідчі порушили кримінальне провадження за ч.1 ст. 115 (Умисне вбивство) Кримінального кодексу України. За скоєний важкий злочин передбачений чималий строк покарання у вигляді позбавлення волі на строк від семи до п’ятнадцяти років.

 Журналісти сайту "Страна", використовуючи власних інформаторів, стверджують, що покійний, в якого стріляли в місті – це 44-літній Михайло Козлов, керівник ОПГ "Козлова". 

Вбивство могли скоїти незнайомці, екіпіровані в  темну форму, схожу до тої, яку одягають спецпризначенці. Авто, яке перевозило їх, виявили підпаленим  на трасі, яка веде на Канів. Також поліціянти знайшли мисливську рушницю "Сайга".

 Один із жителів міста випадково бачив, як стріляли троє незнайомців в масках.  За його словами, їх приводить  видання "Про все", городянин бачив, як на подвір’ї   будинку незнайомець вистрілив у верх. За якусь секунду прозвучала автоматна черга зліва, там розташована  міська кав’ярня. За кілька секунд звідти вибігло троє у чорній формі, як у  працівників СБУ, тільки без написів. Двоє з незнайомців тримали в руках автомати. Третього свідка  не встиг роздивитись, Вони втікали дворами.  Це все тривало дуже швидко, до двох хвилин.

 Загиблий бізнесмен Козлов  був серед співзасновників приватного підприємства "Сталь", яке надавало охоронні послуги.

Разом з тим, він був причетний до громадського об’єднання  "Організований захист громадян".  Саме ця структура певний час пікетувала прокуратуру, її члени, як стверджують місцеві медіа, вели місцеві війни за базу педагогів. Важливо, що в минулому році цю громадську структуру перевіряли на наявність зв’язків з тероризмом.

 Нагадаємо, що "Коментарі" повідомляли про те, що у Черкасах від агресивного батька забрали п'ятьох дітей.


 



Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення

Поділіться своєю думкою!


Новини