Головна Новини Суспільство події Бив палкою дітей і погрожував соцслужбі: у Черкасах від агресивного батька забрали п'ятьох дітей
commentss НОВИНИ Всі новини

Бив палкою дітей і погрожував соцслужбі: у Черкасах від агресивного батька забрали п'ятьох дітей

Чоловік погрожував "розстріляти" працівників Служби у справах дітей, також він бив свою жінку

15 вересня 2021, 20:27
Поділіться публікацією:

В обласному центрі Черкащини фахівці Служби в справах дітей пред’явили звинувачення у знущанні з родини, де підростає 5 малих городян, злому татусеві. Він систематично завдавав їм побоїв, погрожував всілякими карами. Діставалось і дружині, яка не могла суперечити цьому чоловіку-агресору. Про це інформує керівник цієї  міської структури Світлана Шишлюк.

Бив палкою дітей і погрожував соцслужбі: у Черкасах від агресивного батька забрали п'ятьох дітей

Чоловік має дітей ще й від першого шлюбу (фото з відкритих джерел)

Черговий вияв злості припав на 14 вересня. Один із сусідів зателефонував службовцям і розказав, як страждає від сімейного насилля ця багатодітна родина. Адже "турботливий"  татусь увесь час б’є малих палкою, погрозами здійсню психологічний тиск на них.

Фахівці відразу виїхали на місце біди. Сюди також викликали поліціянтів та медиків. Працівники поліції склали протокол про нанесені побої малим членам родини. У дівчинки була травма на лобі, у її братика від побоїв не згиналася рука. Потерпілих разом із їх ненькою поки що розмістили у кризовому  центрі.

За свідченням Світлани Шишлюк, батько не приховував своєї злості та крутого норову. Казав, що розправиться з усіма службовцями структури, яка здійснює захист дітей. З’ясувалось, що в першому шлюбі він теж мав нащадків, але його та першу жінку позбавили батьківських прав.

На цього татуся-агресора склали кілька адміністративних протоколів. Його звинувачують у хуліганстві, насильстві над членами родини та тому, що він ігнорує свої важливі обв’язки батька та годувальника родини.

Нагадаємо, що "Коментарі" повідомляли про те, що у Черкасах рятують 7-річного хлопчика зі слідами нелюдських тортур.



Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення

Поділіться своєю думкою!


Новини