Головна Новини Суспільство події Затримували за тероризм: ЗМІ повідомили нові подробиці про вбитого у Черкасах чоловіка
commentss НОВИНИ Всі новини

Затримували за тероризм: ЗМІ повідомили нові подробиці про вбитого у Черкасах чоловіка

Нападників Козлова досі розшукують

22 вересня 2021, 21:30 comments1309
Поділіться публікацією:

Бізнесмен із міста Черкаси Михайло Козлов, якого кіллери підстрелили в кафе, підтримував зв’язки  з представниками  криміналітету. Про це повідомляє сайт "Про все".

Затримували за тероризм: ЗМІ повідомили нові подробиці про вбитого у Черкасах чоловіка

Козлова розстріляли сьогодні зранку в одній з кав’ярень Черкас (фото: ZMI.ck.ua)

 За інформацією журналістів, замах на його життя мав місце в закладі "Львівська майстерня шоколаду", там  в той час смакували солодощами міські школярі.

Покійний був керівником громадської організації "Організований захист громадян", яка працює в місті ще з 2015 року, переслідуючи ніби благородну мету – захист потерпілих від поліції. Яким був цей захист, не важко здогадатись, якщо в представників місцевих медіа виникали питання про реальну діяльність цього громадського утворення. Також він мав приватне підприємство, яке надавало послуги з охорони.

 Черкащанина кілька разів засуджували за важкі злочини, серед яких і вимагання.

У "Львівській  майстерні шоколаду", де  мала місце стрілянина, Козлов часто зустрічався зі своїми представниками. В серпні минулого року цього місцевого громадського активіста арештували працівники СБУ  за підозрою про тероризм.

Однодумців бізнесмена звинувачують в інцидентах із застосуванням зброї в цьому обласному центрі та в столиці на Хрещатику. Тоді поліціянти  арештували 4 учасників кримінальної драми.

Інформатори підтвердили представникам медіа, що "стрілку" та подальше з’ясування обставин зі зброєю організували члени двох угрупувань, які вели війну між собою. З однієї сторони там були однодумці Козлова. Лідера  другого угрупування якраз напередодні конфлікту вислали з нашої країни.

Нагадаємо, що "Коментарі" повідомляли про те, що у Черкасах застрелили місцевого підприємця: що відомо про вбивство.

 



Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення

Поділіться своєю думкою!


Новини