Головна Новини Суспільство події Як чоловіки призовного віку виїжджали за кордон: СБУ розкрила схему (ФОТО)
commentss НОВИНИ Всі новини

Як чоловіки призовного віку виїжджали за кордон: СБУ розкрила схему (ФОТО)

Призовникам за гроші готували повний пакет підроблених документів, у тому числі листи, що підтверджують, про навчання в закордонних вишах

30 липня 2022, 15:09
Поділіться публікацією:

Киянин організував схему, за допомогою якої за гроші допомагав чоловікам призовного віку перетнути кордон у воєнний час. Про це повідомили у пресслужбі СБУ.

Як чоловіки призовного віку виїжджали за кордон: СБУ розкрила схему (ФОТО)

СБУ Фото з відкритих джерел

За інформацією джерела, до чоловіка звернулося близько 20 українських призовників. Як встановило слідство, "бізнесмен" надавав своїм "клієнтам" повний пакет підроблених документів, у тому числі листами, що підтверджують, про навчання в закордонних вишах. За свою "послугу" киянин брав 3,5 тисячі доларів та одну людину.

Як чоловіки призовного віку виїжджали за кордон: СБУ розкрила схему (ФОТО) - фото 2

Наголошується, що співробітники СБУ задокументували факт отримання завдатку – $1500. Після цього правоохоронці затримали зловмисника у момент, коли він передавав своєму "клієнту" повний пакет липових документів. Чоловіка повідомлено про підозру.

Особи всіх "клієнтів" затриманого, які вже встигли перетнути кордон, було встановлено. Щодо них буде окремо ухвалено рішення відповідними правоохоронними органами.

Як чоловіки призовного віку виїжджали за кордон: СБУ розкрила схему (ФОТО) - фото 3

Нагадаємо, раніше видання "Коментарі" повідомляло читачам про те, скільки окупантів і ворожої техніки знищили ЗСУ за час війни. Зазначається, що лише за останню добу українські воїни ліквідували 170 військових РФ. Найбільших втрат противник зазнав на Донецькому напрямку.

Також портал "Коментарі" писав про те, що посольство РФ у Великій Британії закликало страчувати полонених "азовців". За їхніми словами, бійці "Азова" заслуговують на принизливу смерть. На жорстоку заяву росіян глава ВП Андрій Єрмак зазначив у своєму Telegram-каналі, що Росія — це країна-терорист, а міркувати про те, що люди заслуговують на страту людей через повішення у 21 столітті можуть тільки дикуни.



Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
Джерело: https://t.me/SBUkr/4724
comments

Обговорення

Поділіться своєю думкою!

Ігор

30 липня 2022, 16:56

Зараз, ніде в світі нема стільки страждань, болю, несправедливості, ..., як в Україні. Все одно порочне суспільство не бажає себе змінювати, а звинувачує навколо. З 1991го, навіть на побутовому рівні, як почали обважувати одне одного, підробляючи ваги, так і пішло лавиною. Авторитети, як баба Юля казали: "Тоді всі так діяли" - всі ствердно кивали. Суспільство не повернути на шлях доброчесності. Держава не відбулась. Як би виїхати і забути - і робіть що хочете.

Партия 5.10

30 липня 2022, 14:52

Правдоруб, 23 августа крайний срок действия этого фашистского дискриминационного указа от нашего плюгавого жиденыша Вовочки ! Если эта сволота поганая посмеет его опять продлить - выходим все на Майдан и пусть посмеют нас там посадить или пораздавать повестки, - сами быстро поедут на фронт, сволочи !

Партия 5.10

30 липня 2022, 14:46

Правдоруб, 100% вы абсолютно правы ! Путлер им виноват, а сами тем временем устроили внутри Украины настоящий фашизм и дескриминацию, и надеются, что после этого хоть кто-то будет защищать это ворье ? По сути воюют две нищие, воровские, фашистские страны, с одним лишь отличием - ктопервым начал, а так в остальном - обое рябое, сплошной геноцид и фашизм с обоих сторон. Всех этих СБУшников на фронт и до полной победы, а то раздухарились в тылу как гестаповцы !

Правдоруб

30 липня 2022, 14:09

Правильно и делали что выезжали!!! Твари устроили геноцид Украинского народа!!! Призовете меня Я БУДУ УБИВАТЬ ВАС ВСЕХ СКОЛЬКО СМОГУ!!! МНЕ ПЛЕВАТЬ НА ПУТИНА И НА ЗЕЛЕНСКОГО!!! вы все биомусор!!! СЛАВА УКРАИНЕ И НАРОДУ УКРАИНЕ!!!


Новини