Головна Новини Суспільство події "Волонтер" організував продаж автомобілів з гуманітарної допомоги: подробиці
commentss НОВИНИ Всі новини

"Волонтер" організував продаж автомобілів з гуманітарної допомоги: подробиці

За даними слідства, волонтер налагодив незаконний механізм збуту легкових автомобілів.

23 червня 2022, 14:13
Автор:
avatar

Денис

Поділіться публікацією:

На Кіровоградщині "волонтер" продавав автомобілі з гуманітарної допомоги. Про це повідомляється в офіційному Telegram-каналі Офісу Генерального прокурора України.

"Волонтер" організував продаж автомобілів з гуманітарної допомоги: подробиці

Автомобілі з гумдопомоги. Фото: офіс Генерального прокурора

Як стало відомо, правоохоронці висунули підозру мешканцю Кіровоградської області за фактом продажу предметів гуманітарної допомоги з метою отримання прибутку.

За даними слідства, "волонтер" налагодив незаконний механізм збуту легкових авто, складаючи фіктивні документи про нібито їхню безоплатну передачу іншим волонтерським громадським організаціям.

"Так, громадська організація ввезла через митний кордон України і задекларувала як гуманітарну допомогу три легкові автомобілі, які підозрюваний доставив до Кропивницького для продажу місцевому жителю", — повідомляє Офіс Генпрокурора.

Наразі триває досудове розслідування.

Нагадаємо, раніше портал "Коментарі" писав про те, на скільки зросте курс долара в Україні: які рішення може ухвалити Нацбанк. Курс валют в Україні за умов війни: на скільки подорожчає долар. Докладніше про це читайте у нашому матеріалі.

Читайте також про те, що буде температура в будинках українців взимку, — Чернишов. Міністр розповів про те, яким буде опалювальний сезон в Україні. Докладно про це читайте у нашій статті.

Сайт "Коментарі" інформував про те, що сплата держборгу в рублях : чи це допоможе Росії уникнути дефолту. Експерти розповіли, що означає для економіки Росії рішення Кремля про сплату державного боргу у національній валюті. Читайте про це на нашому сайті.

Також "Коментарі" повідомляли про те, що дождалися прохолодної та дощової погоди : в яких областях будуть опади. Опади очікуються на південному сході, у більшості центральних областей, а також на Сумщині. Докладніше про це ви можете прочитати на нашому сайті.



Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення

Поділіться своєю думкою!


Новини