Головна Новини Суспільство події "Вирішується доля Європи": до чого Зеленський закликав лідерів ЄС
commentss НОВИНИ Всі новини

"Вирішується доля Європи": до чого Зеленський закликав лідерів ЄС

Президент України Володимир Зеленський у зв'язку з настанням Росії звернувся до лідерів ЄС і закликав їх вводити проти агресора потужні економічні санкції

25 лютого 2022, 00:20
Поділіться публікацією:

У зв'язку з настанням Російської Федерації на українські території глава нашої держави звернувся до лідерів ЄС і закликав їх ввести проти агресора потужні економічні та фінансові санкції. Про це він повідомив на своїй офіційній Facebook сторінці.

"Вирішується доля Європи": до чого Зеленський закликав лідерів ЄС

Володимир Зеленський (фото з відкритих джерел)

"В Україні вирішується доля Європи: якщо Путін не отримає гідної відсічі зараз, він піде далі. Слід негайно ухвалити потужні економічні та фінансові санкції проти агресора, позбавити його продовження агресії", — йдеться в тексті.

Президент України просить відключити Росію від SWIFT, накласти ембарго на торгівлю нафтою та газом, та допомогти нашій армії озброєнням та боєприпасами.

"Зараз потребуємо міжнародно-правових гарантій безпеки, чіткої європейської перспективи, швидких і конкретних дій", — підсумував Зеленський.

Нагадаємо, що українські військовослужбовці дають відсіч ворогові, демонструючи велику мужність та відвагу. Об'єднані сили змогли запобігти плану Росії щодо якнайшвидшого вторгнення на Донбас. Наші воїни не допустили, щоб окупанти просунулися в глиб України на східному напрямку.

Раніше видання "Коментарі" повідомляло, що у зв'язку з російським нападом на нашу країну, у Черкаській, Чернігівській, Рівненській, Миколаївській, Харківській, Кіровоградській, Київській областях, столиці та місті Запоріжжі було запроваджено комендантську годину.

Читайте також, що керівництво оперативних служб звернулося до українців із закликом бути пильними та не довіряти підозрілим особам. Вже є інформація, що до підрозділу рятувальників прибув підозрілий чоловік.



Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення

Поділіться своєю думкою!


Новини