Головна Новини Суспільство події В ООС розповіли, яка зараз ситуація на Донбасі
commentss НОВИНИ Всі новини

В ООС розповіли, яка зараз ситуація на Донбасі

В ООС наголосили, що на сході країни ситуація зараз напружена, але контрольована Збройними силами України

24 лютого 2022, 21:55 comments1597
Поділіться публікацією:

Сьогодні вранці, 24 лютого, російські військовослужбовці розпочали вторгнення на українські території, ситуація залишається напруженою у кількох великих містах та на Донбасі. На офіційній сторінці ООС у Facebook повідомили, що відбувається у Донецькому районі станом на 20.00.

В ООС розповіли, яка зараз ситуація на Донбасі

В ООС розповіли про ситуацію на Донбасі (фото з відкритих джерел)

Зазначається, що українські військовослужбовці дають відсіч ворогові, демонструючи велику мужність та відвагу. Об'єднані сили змогли запобігти плану Росії щодо якнайшвидшого вторгнення на Донбас. Попри численні атаки противника, а також авіацію, артилерійські та ракетні удари, наші воїни не допустили, щоб окупанти просунулися в глиб України на східному напрямку. ЗСУ вдалося відбити атаки, а також відстояти всі ключові населені пункти та об'єкти інфраструктури.

У Луганській області протягом сьогоднішнього дня, 24 лютого, найжорсткіші бої велися за Щастя, Станицю Луганську, Лобачево, Біловодськ, Старобільськ. Біля населеного пункту Щастя українським військовим вдалося відбити атаку, знищивши два ворожі танки, а ще один був захоплений.

У районі окупованої Сентянівки наші артилеристи зупинили ворожу змішану колону броньованої техніки, градів та автомобільної техніки.

На Донецькому напрямку "гаряче" було всього в районах населених пунктів Новотроїцьке, Новогнатівці, Павлопів та Піщевик.

Як повідомляє ООС, нових спроб прориву супротивника на нашу територію зафіксовано не було. Наразі спостерігається зменшення вогневої активності на деяких напрямках.

Раніше видання "Коментарі" повідомляло, як пройшов перший день вторгнення РФ на українські території: як ЗСУ відбивали атаки агресора без розпізнавальних знаків.



Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення

Поділіться своєю думкою!


Новини