Головна Новини Суспільство події Викриття зрадників і введення санкцій - СБУ оприлюднило найрезонансніші подій лютого
commentss НОВИНИ Всі новини

Викриття зрадників і введення санкцій - СБУ оприлюднило найрезонансніші подій лютого

Зокрема, до числа найгучніших подій потрапило повідомлення про підозру Шарію і оголошення його в державний розшук

4 березня 2021, 14:08
Поділіться публікацією:

Прес-центр Служби безпеки оприлюднив добірку найбільш резонансних подій, які відбулися в Україні в лютому 2021 року. Інформацію СБУ розмістила на офіційному Telegram-каналі.

Викриття зрадників і введення санкцій - СБУ оприлюднило найрезонансніші подій лютого

Служба безпеки України - фото з відкритих джерел

Зокрема, співробітники СБУ оголосили про підозру блогеру Анатолію Шарію, якого підозрюють в державній зраді. 25 лютого він вдруге не з'явився на допит, в результаті чого був оголошений в державний розшук.

З ініціативи спецслужби був введений пакет санкцій відносно окремих громадян і юридичних осіб, серед яких 112, NewsOne і ZIK. Також СБУ відзначає введення обмежень проти десяти колишніх керівників військових, силових і правоохоронних структур.

Співробітники служби безпеки в лютому оголосили про підозру Андрію Картаполову — заступнику міністра оборони Російської Федерації. За даними слідства, він здійснював координацію військ країни-агресора і бойовиків під час захоплення Дебальцеве.

Правоохоронне відомство також викрило агентурну мережу спецслужб Кремля, які дестабілізували ситуацію в Україні через Telegram-канали. До її складу входили одесити і харків'яни, які були активістами так званої "російської весни".

У Київській області правоохоронці затримали терористів-ісламістів. Викриті злочинці належать до міжнародної терористичної групи "Ісламська держава".

Раніше інтернет-видання "Коментарі" повідомляло, що в Службі безпеки України розповіли про те, що будуть робити після скандалу з нардепом від партії "Опозиційна платформа За життя" Вадимом Рабиновичем, який опублікував карту України без Криму і з "ЛДНР".



Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення


Новини