Головна Новини Суспільство події Відомо, що стало з підпалювачем "Епіцентру" в Первомайську
commentss НОВИНИ Всі новини

Відомо, що стало з підпалювачем "Епіцентру" в Первомайську

Слідство триває, деталі та обставини події встановлюються

4 лютого 2021, 16:49
Поділіться публікацією:

Первомайський міський районний суд в Миколаївській області обрав запобіжний захід чоловікові, якого підозрюють у підпалі "Епіцентру" в місті Первомайськ. Він буде перебувати під вартою два місяці. Дану інформацію оприлюднили в прес-службі Національної поліції.

Відомо, що стало з підпалювачем "Епіцентру" в Первомайську

Підпал "Епіцентру" в Первомайську - фото "Фокус"

"Сьогодні, 4 лютого, суд, розглянувши клопотання слідчого, обрав щодо підозрюваного запобіжний захід у вигляді утримання під вартою строком 60 діб без можливості внесення застави", — повідомили правоохоронці.

У Нацполіціі відзначили, що слідство триває, деталі та обставини події встановлюються.

Нагадаємо, що 2 лютого на Миколаївщині сталася масштабна пожежа в одному з торгових центрів "Епіцентру". Рятувальні служби повідомили, що горіло близько тисячі квадратних метрів. До гасіння були залучені 73 пожежних і 19 одиниць техніки. Виявилося, що пожежу спричинив 37-річний чоловік. Ще вранці він прийшов до "Епіцентру" з ножем і сокирою. Громадянин поводився неадекватно. Він попрямував до відділу з легкозаймистими товарами і почав розливати там займисту рідину. Чоловіка намагався зупинити один з працівників магазину. Однак невідомий порушник вдарив робочого сокирою, а потім підпалив приміщення і зник.

Раніше видання "Коментарі" повідомляли про пожежу в будинку для літніх людей в Харкові, в результаті якої загинули 15 осіб, ще кількох госпіталізували. За фактом загоряння будівлі порушено кримінальну справу за порушення правил пожежної безпеки. Також відомо, що слідчі ГБР порушили справу стосовно співробітників ГСЧС за фактом службової недбалості, яка могла стати причиною пожежі і загибелі людей.



Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення

Поділіться своєю думкою!


Новини